Днес като идвам на работа, гледам опашка пред вратата на банката! На дир-а изявление, че БНБ заставала за ПИБ и хората да не си теглят парите. В същото време колеги ми казват, че вчерашните им преводи на осигуровки и ДДС не са минали. Дали кризата в САЩ вече ни удари, или ще гледаме "познат" филм от 90-те години? Цялата работа май ще излезе слух!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще фалира ли ПИБ
Collapse
X
-
неспециалист
Наблюдавам изкъсо банковия сектор :D ...Четох статистика че три банки са на загуба за първото тримесечие на тази година: Alpha Bank, Emporiki Bank и Тексим банк..... Явно ПИБ има ликвидни проблеми.....Нооооо Не мисля че ще фалира :D , по-скоро ще бъде купена от друга банка......
Коментар
-
Леле леле! Отивам да си изтегля всички пари от всички дебитни карти на до стотинка!!! Имам много горчиви спомени от "Жан Виденовото време" не мисля пак секса да е за моя сметка... Да им *** майките... Наистина няма дим без огън... не може току така да има слухове, защо до сега нямаше такива слухове...Усещам как става като едно време... малеее нито левче в банка! нито левче!
Коментар
-
ПИБ определено няма да фалира.ПИБ се развива и има доста голям пазарен дял. Носят се най-различни слухове, но не е толкова черно, колкото някой хора искат да го изкарат.Това са интереси! Може би се цели продажба на банката, без собствениците да искат тази продажба.Идеята е хора като колегатаbatececo написа:Леле леле! Отивам да си изтегля всички пари от всички дебитни карти на до стотинка!!! Имам много горчиви спомени от "Жан Виденовото време" не мисля пак секса да е за моя сметка... Да им *** майките... Наистина няма дим без огън... не може току така да има слухове, защо до сега нямаше такива слухове...Усещам как става като едно време... малеее нито левче в банка! нито левче!
Коментар
-
batececo написа:Леле леле! Отивам да си изтегля всички пари от всички дебитни карти на до стотинка!!! Имам много горчиви спомени от "Жан Виденовото време" не мисля пак секса да е за моя сметка... Да им *** майките... Наистина няма дим без огън... не може току така да има слухове, защо до сега нямаше такива слухове...Усещам как става като едно време... малеее нито левче в банка! нито левче!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
batececo написа:Леле леле! Отивам да си изтегля всички пари от всички дебитни карти на до стотинка!!! Имам много горчиви спомени от "Жан Виденовото време" не мисля пак секса да е за моя сметка... Да им *** майките... Наистина няма дим без огън... не може току така да има слухове, защо до сега нямаше такива слухове...Усещам как става като едно време... малеее нито левче в банка! нито левче!Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Според слуха една друга банка и е направила оферта за закупуване и след отказа се навъдиха тези слухове.Истина е че доста хора си теглят парите в момента от там.Някъде четох че имала 4млрд. лв активи - едва ли ще фалира ...И аз си получавам заплатата в тази банка, като този месец пристигна със закъснение понеже внедряват нова система за интернет банкиране - индийска разработка
Коментар
-
ilkor написа:Според слуха една друга банка и е направила оферта за закупуване и след отказа се навъдиха тези слухове.Истина е че доста хора си теглят парите в момента от там.Някъде четох че имала 4млрд. лв активи - едва ли ще фалира ...И аз си получавам заплатата в тази банка, като този месец пристигна със закъснение понеже внедряват нова система за интернет банкиране - индийска разработкаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ПИБ има пазарна капитализация на БФБ от 759 млн.лв.За сравнение ЦКБ е с 419,933 млн.лв., Корпоративна ТБ е с 507,6 млн.лв., БАКБ е с 804,195 млн.лв.Тези стойности са изчислени по актуални цени от днешната борсова сесия.Банката макар и да няма външен гръб т.е. банка майка в чужбина (ПИБ е българска банка) постига високи резултати http://www.investor.bg/?cat=5&id=62735
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар