Да си жив и здрав, Емо! Много щастие и късмет желая на тебе и цялото ти семейство!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧРД на phoenix!
Collapse
X
-
Явор Митев
...хахахаха, как ме изпревари. Разминахме се в секундата с темите, нищо....аз копнах мойта и я помествам тук.... ....днес широката варненска общественост и отруденият народ на крайморският ни град посреща с радост в сърцето 30-тия рожден ден на другаря Емо..... ...на който му желаем да е жив и здрав, мнооооого много щастлив, да преизпълнява десетократно трудовият план за петилетката...за да е пълна домашната хазна... ...освен това му желаем по-малко нерви, повече спокойствие, да си вземе всички изпити в училището-университет.....и все така да държи тръпката в себе си за хайманосване из красотите български....както и увлеченията му по високите надморски височини.... Емо, да си жив и здрав.....
-
Честито и от мен!Много здраве, щастие и другото ще си дойде само Весело изкарване на празника"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Авео написа:...хахахаха, как ме изпревари. Разминахме се в секундата с темите, нищо....аз копнах мойта и я помествам тук.... ....днес широката варненска общественост и отруденият народ на крайморският ни град посреща с радост в сърцето 30-тия рожден ден на другаря Емо..... ...на който му желаем да е жив и здрав, мнооооого много щастлив, да преизпълнява десетократно трудовият план за петилетката...за да е пълна домашната хазна... ...освен това му желаем по-малко нерви, повече спокойствие, да си вземе всички изпити в училището-университет.....и все така да държи тръпката в себе си за хайманосване из красотите български....както и увлеченията му по високите надморски височини.... Емо, да си жив и здрав.....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Честито и от нас. Жив и здрав да си. Много любов и късмет. Да ти се сбъднат всички мечти!!!Май като дойдат семейство Immortal се очертава запивка сериозна, че познавам един друг, дето има рожден ден другата седмицаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар