:D :D :D Мерси на всички, ще се постараем на маса както си требе, Много се радвам че се сетихте за мен.иначе да ми стискате палци, утре ми е последния изпит като студент...... и край на тази страница със следването.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Еее, Емо, честит рожден ден и от мен! Ако знаех, още днес през деня щях да ти честитя, ама нищо - по-добре късно, отколкото никога :D Да си жив и здрав, все така усмихнат и помагащ на съфорумците...И един ден да седнеш в италианката, която най-много си си мечтал
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Честит Рожден Ден и от мен, в последните минутки на деня )Да си жив и здрав ти и семейството Страхотен човек!!! Само хуви неща мога да кажа и да пожелая и се надявам едно по едно да се збъдват И късмет утре на изпита, ще стискам палци!
Само, да кажа, че днес свършиха всички изпита и ми остана само един държавен. Сега както му се викало съм вече Инж без точка. Пфууу най накрая се свърши. Ама и снощи го поляхме изпита де
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Емо, честит рожден ден бе човек сори за забавянето ама не бях в града малко и ... ади да си жив и здрав и да си практикуваш инжинерството и аз др. година нещо подобно
Коментар