Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво значат предните букви в регистрационните табели ?
Collapse
X
-
jenshen73 написа:branko_d написа:TX - ТехеранRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
nikki_sixx написа:stivst написа:ogi28b написа:За След Околовръстното съм го чувал и аз, а за ямбол съм чувал Убиец, то и за учебните важи. Не знам дали я има в нашия форум тая снимка на номера "OB 4444 AP" Просто е култова!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
snake подкрепям те,за съжаление!В София съм шофирал няколко годинки,студентски живот ,а и след това.Прибрах се в Пловдив и ... о ужас,светофара трябва да светне в тъмно зелено ,зада му дойде на колегата ищак за потегляне.На ляв завой само едно мпс може да завие,не че улиците са ни тесни,но има шанс и тук ще се научим!В София съм забелязал,че колегите карат бързо и изглежда хаотично,но не е така...имате негласно споразумение да се пазите и да не си пречите Само едно нещо няма да забравя,как само малко дъждец да валне и по цариградско/София/шосе става мазало...по пет+ верижни "подпирания" в двете посоки Иначе по темата,като видите СМ/Смолян/притаете дъх,щото ви задминава Смел Мъж :D :D :DПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Immortal написа:Темата малко се поизмести, но и аз да се включа в ОФФ-топика.Според мои лични наблюдения при обикаляне из почти цяла България, най-толерантни са шофьорите в София, а най-некадърни - в Пловдив. А за най-опасно шофиране водят номера с РА и РК Сега преди да ми скочат пловдивчани, да кажа че и аз съм родом от Пловдив. Както и естествено, че не всички там са такива. Просто лични мои наблюдения. моля никой да не се обижда.
Коментар
-
snake написа:Ето как един колега от Габрово ми обясни защо на техните табели пише ЕВ: ГабрЕВо Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
nikki_sixx написа:Дайте линк.., моля! :D
Коментар
-
Аман от простотия бре... А тоя дето го е измислил това за КН - да дойде да ми подържи оная работа! Може и нашега да ми я подържи... Не искам да обидя някой...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sachma написа:jenshen73 написа:branko_d написа:TX - ТехеранSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар