Дайте в тази тема, всеки да каже какви комбинаций е чувал за буквите от регистрационните табели на колите. Естествено не целя да засягам никой. Просто за шегата. Аз откривам сезона:СО - Софиянец (От)скороСО - София ОхлювСО - След Околовръстното КН - Крайно НекадъренИ най разбиващото според мен любимата ни регистрация - РКРК - Пет’стин Коня
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво значат предните букви в регистрационните табели ?
Collapse
X
-
branko_d написа:TX - ТехеранSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
////Punto//// написа:...А между другото ако някой ме светне какво общо има У с Ямбол, много ще съм му благодарен.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
ogi28b написа:За След Околовръстното съм го чувал и аз, а за ямбол съм чувал Убиец, то и за учебните важи. Не знам дали я има в нашия форум тая снимка на номера "OB 4444 AP" Просто е култова!FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
jenshen73 написа:branko_d написа:TX - ТехеранN.Y. State of Mind
Коментар
-
Като въведоха новите номера, бях още студент, и един наш преподавател на един изпит ме пита: "знаеш ли защо вашите номера са с У?"... Викам "що?". " Ми щото сте УРУНГЕЛИ, затова..." И аз затова карах със сливенски табели , щото не съм Урунгел .Иначе незнам що си мислите, че трябва да има някаква връзка между града и буквите. Единственото условие е, да са букви, които ги има и в латиницата, и в кирилицата.За гърците въведоха същите правила, и там също няма съответствие навсякъде. Например всичко що започва с Ν е Солун, а с Υ и Ζ са Атина. Едно време още на черните номера бяха въвели "А" да е София.
Коментар
-
Темата малко се поизмести, но и аз да се включа в ОФФ-топика.Според мои лични наблюдения при обикаляне из почти цяла България, най-толерантни са шофьорите в София, а най-некадърни - в Пловдив. А за най-опасно шофиране водят номера с РА и РК Сега преди да ми скочат пловдивчани, да кажа че и аз съм родом от Пловдив. Както и естествено, че не всички там са такива. Просто лични мои наблюдения. моля никой да не се обижда.
Коментар
-
stivst написа:ogi28b написа:За След Околовръстното съм го чувал и аз, а за ямбол съм чувал Убиец, то и за учебните важи. Не знам дали я има в нашия форум тая снимка на номера "OB 4444 AP" Просто е култова!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар