Ухаа като помня като карах в София старата кола с монтански номер да не ви казвам как са ми свирили и затискали може би и аз тогава карах лошо понеже тъкмо бях взел книжка, супер много пъти са ми викали и селянин по светофарите. Сега бравото с софйски номер и всички де държат нормално и ме пускат.Каквото и да си говорим има голяма нетолерантност към колите от други градове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една варненска кола в Софето.......
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа:Ухаа като помня като карах в София старата кола с монтански номер да не ви казвам как са ми свирили и затискали може би и аз тогава карах лошо понеже тъкмо бях взел книжка, супер много пъти са ми викали и селянин по светофарите. Сега бравото с софйски номер и всички де държат нормално и ме пускат.Каквото и да си говорим има голяма нетолерантност към колите от други градове
Коментар
-
Абе за кви номера говорите, като в София през седмицата огромен процент от колите не са със софийска регистрация. Какво да ги пазя като си карат по софийски и от мен. Единствените регистрация, към които съм малко по внимателен са СО и РК (не пазя тях, а себе си :D). Тва в кръга на шегата разбира се. Но ако се загледате ще видите наистина, че трудно ще минете километър без не софийска регистрация. Не рядко ми се случва към между 5 и 7 да се мъча да направя ляв завой на Борис при стадион Славия... е бога ми, всяка втора кола е РК или КН От тюхкания ползва няма, а и нужда... аз лично отдавна съм се примирил с идиотски претоварения трафик и наплива на още и още коли. От перчене и клаксони (аааааааах как мразя клаксони, по голяма селяндурщина от това за мен лично няма)... И между другото... честно казано мисля, че не толкова регистрацията е причина комплексарщината по улиците колкото количката, в която се намираш. В колкото по-малка кола си, толкова повече се намират боклуците, които да те затиснат, изпревят с триста зора и след това да набият спирачки и направят десен завой. Само защото си с малка кола... :DБравото е популярна кола и не се вписва толкова ярко в "малки коли" и горе описаните ситуации не се усещат толкова ясно. Но бога ми... тази седмица Бравото ми е в бокса и ходя на работа с ученическия ми свелосин със отровно зелен капак трабант .... е бога ми, бях забравил наистина колко тъпанари има... едва ли има смисъл да споменавам, че път не дава никой и че ми взимат предимството нон стоп. Ако пък не дай си боже пък изпреваря някой на по-широките булеварди - е те тогава настъпва наистина мое чудо та ничие... :D
Коментар
-
хах аз преди съ служебното комбо със софийски номер като знам как карах из варна хах...луди ги правех и често ме ругаеха ама...служебна кола на 2000-3000км...как да я караш никой не ме пазеше и аз никой не съм пазил...сега с техеранския номер често ми се случва да виждам как хората пазят дистанция и то значителна или да правят странни маневри с цел да се отдръпнат...но не ми пречи...даже ми е по добре че ми дават път иначе от бая време си карам из варна и ми е доста лесно и приятно...нямам проблеми а и рядко създавам такива на другите участници за щастие гледам да съм толерантен и така ми отвръщат в повечето случаиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Моето типо е с регистрация РВ и мога да кажа, че доста ме толерират останалите колеги (изключение правят хлапетата с голфове и беемве-та)! А снимките постнати от phoenix са пред моя (роден) дом! Имайте напредвид, че в двете посоки има знаци "спирането забранено"! Аз самия не мога да си позволя да спра пред къщи, ’щото е забранено и паркирам 200 метра по-нагоре! Това спирането/паркирането е болна тема във Варна! И те тия снимки са с леки коли, ама често като започнат да спират и едни големи джипове - кат’ камиони! А коронния номер е "просто натиска спирачката и дет’ спре там я зарязва"!
Коментар
-
Честно казано ако знаеш къде отиваш и се престрояваш навреме няма проблем.Проблемите възникват когато зад теб е няк’во гъзе,което не знае къде е пета скорост,ама клаксона е научило.Обикновено с Голф ГТИ.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Честно казано ако знаеш къде отиваш и се престрояваш навреме няма проблем.Проблемите възникват когато зад теб е няк’во гъзе,което не знае къде е пета скорост,ама клаксона е научило.Обикновено с Голф ГТИ.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Ама те имат ли пета скорост?Щото като сравнявам моя Фиат 92 с Голф 92 е***и все едно с жигули го сравнявам.Нищо няма като екстри.Пък аз си имам клима,кожа,ел.пакет и т.н.Жал ми става като видя някой човечец,подлъган да си купи "Голфче"I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
westdogg написа:Аз не съм мн добре настроен към тези които не са със софииски номера вътре в СФ. Както и цяла БГ не е добре съм софииските коли извън СФ.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Дали правят път или освиркват, факт е, че булшинството от водачите гледат повече рег.номер, отколкото поведението на другия на пътя... иначе във всяко стадо си има мърша... и в С, и в PK, и в СO, и във B и във всички останали... А от мършата се пазя, независимо с какъв номер е...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Аз от доста време карам в София, вече не ми прави впечатление, дори не помня кога са ми свирили за нещо, просто си карам така, че да не преча. Ако някой ме види с регистрация У може и да си помисли, че не знам къде отивам, а всъщност съм минавал по тоя маршрут буквално хиляди пъти(особено до работа и обратно). Така, че като нямам софийски номер, който мога да сменя след една седмица ако искам, не означава, че не знам пътя или не карам постоянно в София. Трябва да се пазим най-вече от 18-20 годишните мацки, с големи очила, които едва надничат над кормилото на прескъпите си коли. И от гоуфаджиите, разбира се, особено тия с лепенките MOMO, BREMBO, ALPINE и т.н.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Аз от доста време карам в София, вече не ми прави впечатление, дори не помня кога са ми свирили за нещо, просто си карам така, че да не преча. Ако някой ме види с регистрация У може и да си помисли, че не знам къде отивам, а всъщност съм минавал по тоя маршрут буквално хиляди пъти(особено до работа и обратно). Така, че като нямам софийски номер, който мога да сменя след една седмица ако искам, не означава, че не знам пътя или не карам постоянно в София. Трябва да се пазим най-вече от 18-20 годишните мацки, с големи очила, които едва надничат над кормилота на прескъпите си коли. И от голфаджиите, разбира се, особено тия с лепенките MOMO, BREMBO, ALPINE и т.н.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар