И аз го гледах. Казаха и че в Европата яко слагат Газови системи, че било по-икономично. Даже държавата ги подпомагала щото са еко ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват газовите уредби след 2009 !!!
Collapse
X
-
КИМИ написа:Депутатите имат вериги бензиностанций и никой не им зарежда бензина, така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20- ха сега да ви видя, гявули такива. Бенз!
Коментар
-
Не знам аз ли не разбрах или вие, ама никога не са казвали, че забраняват газстанциите или газовите уредби искат всяка кола да върви с горивото за което е направена и в това няма нищо лошо в Испания преди години беше така и мисля, че и сега не е по различно. И аз лично съм за махането на газовите уредби, не искам да се разминавам или на паркинга на магазините да съм заобграден с движещи се самоделни бомби.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Не знам аз ли не разбрах или вие, ама никога не са казвали, че забраняват газстанциите или газовите уредби искат всяка кола да върви с горивото за което е направена и в това няма нищо лошо в Испания преди години беше така и мисля, че и сега не е по различно. И аз лично съм за махането на газовите уредби, не искам да се разминавам или на паркинга на магазините да съм заобграден с движещи се самоделни бомби.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
bubachko написа:КИМИ написа:...така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
bubachko
Абе незнам дали аз не съм разбрал нещо, ма тази "директива" както я нарекоха и от която направиха новината не е за махане на уредбите и за спиране на газта, а за намаляване на вредните емисии... Което не виждам как ще стане, ако накарат всяка кола да си кара на горивото за която е писана... Не че много разбирам, ама сигурно всички 20-годишни таралясници на газ са по-екологични от повечето коли на пазара, без да гледаме чистак-новите де. Друг е въпроса колко са сигурни и с тази новина не се ли опитаха да загатнат предполагаемо спиране от движение на старите коли... Или купуваш на бате Фичо (стойност 1000лв) катализатор за 1200лв, или сменяш старата самоделна бутилка с такава за 2000лв (сигурна)... ако не те кефи - еее-там могат да ти го изкупят за скрап за 200лв . Да не говорим за всички "старчоци" тип баба Лада и дедо Мохер и всички други подобни дето даже си нямат контрол на изгорелите газове...van_dal написа:bubachko написа:КИМИ написа:...така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20...
Коментар
-
Аз пък нямам такива проблеми карам си Bi Power-a със фабричния метан и неме инт. Мен чесно казано ме самнява да ги забранят газовите!Предполагам че само ще изловят НЕ законните без паспорти и така.Ще си проличи през 2009 живот и здраве.Между другото Bi Power-a се продава,ако някои има интерес можи да ми пиши на лична.Fiat Marea 1.6 16v Bipower
Citroen Saxo 1.6 VTS 90 k.c.
Citroen Saxo 1.6 16v 118 k.c.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар