Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забраняват газовите уредби след 2009 !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм виждал как от битова бутилка за газ се прехвърля в автомобилна.Има такова устроиство ама несъм го заглеждал точно как е направено.Така че има начин за заобикаляне на наредбата.
    е те тогава складовете в Чепинци ще са вече ежедневие... п.п. май ще сменям професията и ще ставам стъклар
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Без паника!Безопасно е стига да няма изтичане и жив огън наоколо.
      Fiat Tipo 1,4 i.e.
      1995г.

Коментар

Безопасно е ако ти го направиш примерно. Сигурен ли си че десетки и стотици хилядите знайни и незнайни с газови уредби из държавата имат твоя опит, знания и предпазливост? Според теб колко начесто ще има ’бум’? И ако трябва да се хвана за думите ти, първо казваш че ’не си се заглеждал не знаеш как е направено’ а след това категорично заявяваш че ’не е опасно при еди какви си условия’. Хайде сега умножи тая непокрита от реални знания увереност по броя на хората с газови уредби и ми кажи пак дали смяташ че е безопасно.Дай да не пускаме духа от бутилката, това с домашното прехвърляне от бутилка в бутилка не е правилното решение.

Коментар

Да така е но аз изхождам от елементарните физически закони на горенето.То не еправилно и да ниспират евтиното гориво нали?
          Fiat Tipo 1,4 i.e.
          1995г.

Коментар

Виж сега. Няма правилно/неправилно в спирането на горивото. Има интереси, протести, лобирания и т.н. Дай сега ако спрат да продават пиратки за Нова Година народа да си забърква в домашни условия гранати и катюши?Аз незнам горенето да е физически (физичен? също не) процес...пък ти и закони чак му измисли.А и ако се ползва физичния метод на скачените съдове нали се сещаш че ще можеш да пълниш само половин бутилка, а както в момента тече промяна на принципа на продаване на битова газ (даваш празна бутилка дават ти пълна) и скоро пълначки просто няма да има. Другия вариант е да правиш устройство с помпа, но там пък вече далеч не е просто устройството ако искаш да е обезопасено.

Коментар

Да прав си трябва помпа.А за горенето може да не съм се изразил научно но то се подразбираза които желае да вникне в темата.
              Fiat Tipo 1,4 i.e.
              1995г.

Коментар

Абе аз да го видя отблизо тоя дето е измислил тая простотия... Ще го направя бивш европеец... Много отворени станахме нещо...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

andrey4848 написа:
                  Да прав си трябва помпа.А за горенето може да не съм се изразил научно но то се подразбираза които желае да вникне в темата.
                  Аааааа, ама ние с теб си говорим ’по принцип’ на мегданя? Така кажи, аз пък реших че говориш сериозно .

Коментар

Сериозен съм ама не ми се заяжда.Имам си по големи проблеми.
                    Fiat Tipo 1,4 i.e.
                    1995г.

Коментар

"Няма да забраняват газовите уредби за автомобили!"Е са го казаха в рекламата на "В новините в 19:00 очаквайте..." по БТВ - гледайте за повече и конкретна информация Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Наздрае на всички!Честито на печелившите!

Коментар

Няма директива, която да забранява АГУ-то! Това казаха по БТВ, и ако има някакви ограничения то те ще засегнат производителите на такива уредби, заради екологията, но нито ще спрат поизводството, им нито употребата! Празнувай народеееееееееее!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Най-накрая приключи се с глупостите :P
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

то това беше яснопросто този който го каза, си го изчопли от носа
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Депутатите имат вериги бензиностанций и никой не им зарежда бензина, така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20- ха сега да ви видя, гявули такива. Бенз!
                              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                                ...така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20...
                                Ща го напра’ат, ма ше се фанат за дедовия... нали тогава няма да рипне само шоферлъка, а целокупниябългарски народ дет се газифицира ужким за по ефтинко... И ще почнат да се отказват от услугата. Как мислите, дали няма да стане така? А дали тогава и тея от Овергаз дето продълбаха всяка уличка във всеки квартал на всеки град по България ще си седят мирни и кротки... . А кой знае колко заводи и предприятия има още с разни специализирани газови инсталации... Ще замирише тогава не на газ, а на революция

Коментар

Working...
                                X