Аз съм виждал как от битова бутилка за газ се прехвърля в автомобилна.Има такова устроиство ама несъм го заглеждал точно как е направено.Така че има начин за заобикаляне на наредбата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват газовите уредби след 2009 !!!
Collapse
X
-
Безопасно е ако ти го направиш примерно. Сигурен ли си че десетки и стотици хилядите знайни и незнайни с газови уредби из държавата имат твоя опит, знания и предпазливост? Според теб колко начесто ще има ’бум’? И ако трябва да се хвана за думите ти, първо казваш че ’не си се заглеждал не знаеш как е направено’ а след това категорично заявяваш че ’не е опасно при еди какви си условия’. Хайде сега умножи тая непокрита от реални знания увереност по броя на хората с газови уредби и ми кажи пак дали смяташ че е безопасно.Дай да не пускаме духа от бутилката, това с домашното прехвърляне от бутилка в бутилка не е правилното решение.
Коментар
-
Виж сега. Няма правилно/неправилно в спирането на горивото. Има интереси, протести, лобирания и т.н. Дай сега ако спрат да продават пиратки за Нова Година народа да си забърква в домашни условия гранати и катюши?Аз незнам горенето да е физически (физичен? също не) процес...пък ти и закони чак му измисли.А и ако се ползва физичния метод на скачените съдове нали се сещаш че ще можеш да пълниш само половин бутилка, а както в момента тече промяна на принципа на продаване на битова газ (даваш празна бутилка дават ти пълна) и скоро пълначки просто няма да има. Другия вариант е да правиш устройство с помпа, но там пък вече далеч не е просто устройството ако искаш да е обезопасено.
Коментар
-
Абе аз да го видя отблизо тоя дето е измислил тая простотия... Ще го направя бивш европеец... Много отворени станахме нещо...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bubachko
"Няма да забраняват газовите уредби за автомобили!"Е са го казаха в рекламата на "В новините в 19:00 очаквайте..." по БТВ - гледайте за повече и конкретна информация Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 Наздрае на всички!Честито на печелившите!
Коментар
-
Няма директива, която да забранява АГУ-то! Това казаха по БТВ, и ако има някакви ограничения то те ще засегнат производителите на такива уредби, заради екологията, но нито ще спрат поизводството, им нито употребата! Празнувай народеееееееееее!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
bubachko
КИМИ написа:...така че очаквам ответен удар- двоен акциз на газта и да стане 2.20...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар