Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забраняват газовите уредби след 2009 !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За последното съм напълно съгласен!

Коментар

Ех тези медий за всичко се хващат, до колкото знам в англия не плащат данъци понеже са на пропан бутан и държавата ги стимолира емисий глупости (това някой колега беше го писал) и изведнъж държавата си реже хората и им спира тока ТЕ ТОВА ДА НЕ Е БЪЛГАРИЯ където като ти кажат скачаш и ти скачаш и си псуваш тихо. Да не говорим, че тук те първа въведоха регистрацията да е задължително което трябваше да стане преди години. А на медийте никаква вяра докато не дойде полицая да ми каже или да ми се покаже документ черно на бяло веднъж гледах новините и съобщиха 50% от газовите уредби гърмяли и от тогава много им вярвам това значи, че ако двама отидем да сложим газово единия е пътник. До сега сама гръмнала уредба не бях виждал както и летящи крокодили.
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Мамка му! Преди два месеца като пуснах тази тема беше само слух за премахването на газовите уредби, а днес и БТВ го потвърдиха. Работата отива на издуй гащи, като приказваха старите комунисти, че не трява да влизаме в евросюза никой не слуша.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Влязохме в евросъюза заради алчните за присвояване на субсидий депутати, сега същите тия изкривяват изискванията за контрол на газовите, както им е угодно, защото техните бензиностанций спряха да продават бензин. Не е ли да им го на.укаш.
          Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Я цитирайте какво са казали БТВ. Не че на журналистите трябва да се има много вяра но все пак...

Коментар

Ами казаха, че са го решили в Брюксел И дадоха как таксиджийте надават вой! Това е! От години преди да влезем в ЕС бях категорично против. Помня как един германец бе казал на баща ми: "Вие ще влезете в ЕС и ще видите тогава!" Е...аси случая!
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Радвайте се сега на Европейския съюз! Дано не стане наистина така, че ...
                Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Да де, ама какво точно казаха. Че ще махат всички уредби, или само допълнително слаганите такива, т.е. фабричните остават, или оттук нататък само в лицензирани сервизи...ей това питам. Щото ей така ’от днеска никоя кола няма да се движи на газ’ не ми се вярва да стане.

Коментар

ММдам... и аз скоро научих и направо се втрещих! Честно казано дупе да им е яко на тези, които ползват често таксита! А за останалите... съжалявам. Сигурен съм, че по села и паланки пак ще има коли извън закона, които ще се движат на газ, както сега сега се намират такива със стари номера и в движение.Остават само фабрично вградениете газови уредби за колегата ls1. Останалите трябва да карат с такова гориво за, каквото им е предвиден мотора.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И фабрично монтираните са толкова безопасни, колкото и допълнително монтираните.Може да се докаже че са по- безопасни само ако в бутилките им няма газ- тогава вече са безопасни. Може би е по- безопасно електромотор със окислени букси в резервоара с бензина...Знае ли някой, щом не гърмят и едните и другите, значи са само икономически хипотези и депутатски интереси.Мани, дано не въведат задължителното гласуване, че какви глоби и погнуса ме чакат.
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Нещо ми намирисва на пот и умора от въртене на педали... Те хубаво да забранят газовите. А всички тея газостанции и инсталации какво ще ги правят? За кой ще работят и на кого ще продават тая газ?! С всичките тези нови двигатели, дето е по ефтинко да караш на книжково гориво, ко ще я правят всичката тая газ?А представете си и друго нещо. Аз лично моята няма да я карам на бензин, скоро писах по едни други теми от какви съображения. Бас ловя, че няма да съм единствен. А сега си представете колко коли ще спрат още, защото и незнам някой да иска да се качи на такси за 4 лева на километър. Друго невероятно за мен е бройката на колите з газ, надали е толкова ниска, колкото се спомена някъде тук по форума. А сега и основния въпрос. Кой и колко би спечелил от цялата далавера, след като маса коли ще спрат, а има и такива, който няма да издържат на малоумното качване на цената на бензина... и те ще спрат... Като цяло, не ми се види да стане нещо по въпроса. Няма как да го направят. Ако се опитат, просто вярвайте ми, това ще е една от последните капки, който ще прелеят чашата на безобразието, което ни се причинява и народа мое и кръв да поиска... Както се азва, сит на гладен не вярва. А глада е лош съветник.

Коментар

Този дето се изказа че пропан бутана бил по вреден от бензина е много прост. Давам пример има отоплителни печки на газ има ли нужна да продължавамАйде този умник дето така се изрази че пропан бутана е по-вреден от бензина да си запали у тях 1 кило. бензин без да отваря прозорците и да видим дали ще оцелелее а аз да се топля цели 5 месеца през зимата на газова печка. Бива ли да има такива кавали.
                          Bravo 1.6 16V 103

Коментар

А бе вие все още ли вярвате на неграмотните журналя?Ако това правителство иска да си иде по-бързо, хванали са правилния път. Иначе тя забраната май ще влезе в сила с идването на другото правителство, и взаимно ще си прехвърлят топката ...Аз не виждам НИКАКВА логика, нито от икономическа (колкото бензиностанции има, толкова и газстанции), нито екологическа, нито от безопасна гледна точка в едно такова решение.Някой някъде си го решил - и какво от това. Нашите политици в този случай трябва да защитят интересите на народа си, а именно като не ратифицират едно такова решение...Иначе ще си ходят.Незнам как е в София, но аз лично не познавам човек с бензинова кола без АГУ...(освен себе си , засега).Поживем, увидим!

Коментар

Не само това правителство, а което и да е правителство, не може да си позволи тази екстра да забрани газовите уредби, защото това ще е равносилно на революция и автоматично падане на правителството. Това пак е измислица на някой жаден за сензация журналист, който е чул нещо, ама то не било точно това.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Бе не е така. Имат си желязно оправдание - решението е взето в Брюксел! И ще видите, че ще го въведат и народът какво ще каже - нали ЕС ни го налага! Като си помисля, че всъщност бях тръгнал да си купувам 1.8 или 2.0 двигател и да му слагам газ... А толкова много хора са на газ, че на право не знам.
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X