За последното съм напълно съгласен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват газовите уредби след 2009 !!!
Collapse
X
-
Ех тези медий за всичко се хващат, до колкото знам в англия не плащат данъци понеже са на пропан бутан и държавата ги стимолира емисий глупости (това някой колега беше го писал) и изведнъж държавата си реже хората и им спира тока ТЕ ТОВА ДА НЕ Е БЪЛГАРИЯ където като ти кажат скачаш и ти скачаш и си псуваш тихо. Да не говорим, че тук те първа въведоха регистрацията да е задължително което трябваше да стане преди години. А на медийте никаква вяра докато не дойде полицая да ми каже или да ми се покаже документ черно на бяло веднъж гледах новините и съобщиха 50% от газовите уредби гърмяли и от тогава много им вярвам това значи, че ако двама отидем да сложим газово единия е пътник. До сега сама гръмнала уредба не бях виждал както и летящи крокодили.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Мамка му! Преди два месеца като пуснах тази тема беше само слух за премахването на газовите уредби, а днес и БТВ го потвърдиха. Работата отива на издуй гащи, като приказваха старите комунисти, че не трява да влизаме в евросюза никой не слуша.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ами казаха, че са го решили в Брюксел И дадоха как таксиджийте надават вой! Това е! От години преди да влезем в ЕС бях категорично против. Помня как един германец бе казал на баща ми: "Вие ще влезете в ЕС и ще видите тогава!" Е...аси случая!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ММдам... и аз скоро научих и направо се втрещих! Честно казано дупе да им е яко на тези, които ползват често таксита! А за останалите... съжалявам. Сигурен съм, че по села и паланки пак ще има коли извън закона, които ще се движат на газ, както сега сега се намират такива със стари номера и в движение.Остават само фабрично вградениете газови уредби за колегата ls1. Останалите трябва да карат с такова гориво за, каквото им е предвиден мотора.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И фабрично монтираните са толкова безопасни, колкото и допълнително монтираните.Може да се докаже че са по- безопасни само ако в бутилките им няма газ- тогава вече са безопасни. Може би е по- безопасно електромотор със окислени букси в резервоара с бензина...Знае ли някой, щом не гърмят и едните и другите, значи са само икономически хипотези и депутатски интереси.Мани, дано не въведат задължителното гласуване, че какви глоби и погнуса ме чакат.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
bubachko
Нещо ми намирисва на пот и умора от въртене на педали... Те хубаво да забранят газовите. А всички тея газостанции и инсталации какво ще ги правят? За кой ще работят и на кого ще продават тая газ?! С всичките тези нови двигатели, дето е по ефтинко да караш на книжково гориво, ко ще я правят всичката тая газ?А представете си и друго нещо. Аз лично моята няма да я карам на бензин, скоро писах по едни други теми от какви съображения. Бас ловя, че няма да съм единствен. А сега си представете колко коли ще спрат още, защото и незнам някой да иска да се качи на такси за 4 лева на километър. Друго невероятно за мен е бройката на колите з газ, надали е толкова ниска, колкото се спомена някъде тук по форума. А сега и основния въпрос. Кой и колко би спечелил от цялата далавера, след като маса коли ще спрат, а има и такива, който няма да издържат на малоумното качване на цената на бензина... и те ще спрат... Като цяло, не ми се види да стане нещо по въпроса. Няма как да го направят. Ако се опитат, просто вярвайте ми, това ще е една от последните капки, който ще прелеят чашата на безобразието, което ни се причинява и народа мое и кръв да поиска... Както се азва, сит на гладен не вярва. А глада е лош съветник.
Коментар
-
Този дето се изказа че пропан бутана бил по вреден от бензина е много прост. Давам пример има отоплителни печки на газ има ли нужна да продължавамАйде този умник дето така се изрази че пропан бутана е по-вреден от бензина да си запали у тях 1 кило. бензин без да отваря прозорците и да видим дали ще оцелелее а аз да се топля цели 5 месеца през зимата на газова печка. Бива ли да има такива кавали.Bravo 1.6 16V 103
Коментар
-
А бе вие все още ли вярвате на неграмотните журналя?Ако това правителство иска да си иде по-бързо, хванали са правилния път. Иначе тя забраната май ще влезе в сила с идването на другото правителство, и взаимно ще си прехвърлят топката ...Аз не виждам НИКАКВА логика, нито от икономическа (колкото бензиностанции има, толкова и газстанции), нито екологическа, нито от безопасна гледна точка в едно такова решение.Някой някъде си го решил - и какво от това. Нашите политици в този случай трябва да защитят интересите на народа си, а именно като не ратифицират едно такова решение...Иначе ще си ходят.Незнам как е в София, но аз лично не познавам човек с бензинова кола без АГУ...(освен себе си , засега).Поживем, увидим!
Коментар
-
Не само това правителство, а което и да е правителство, не може да си позволи тази екстра да забрани газовите уредби, защото това ще е равносилно на революция и автоматично падане на правителството. Това пак е измислица на някой жаден за сензация журналист, който е чул нещо, ама то не било точно това.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Бе не е така. Имат си желязно оправдание - решението е взето в Брюксел! И ще видите, че ще го въведат и народът какво ще каже - нали ЕС ни го налага! Като си помисля, че всъщност бях тръгнал да си купувам 1.8 или 2.0 двигател и да му слагам газ... А толкова много хора са на газ, че на право не знам.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар