Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протестът, който се заформя заради скъпия дизел
Collapse
X
-
-
niko_ymn написа:А аз ще дублирам протеста в Русе. Поне най-после има точна дата.shondy написа:Ето защо ще го обявя в столична община за дата на протеста 03.06.08 (вторник) от 11:00ч. Надявам се датата и часът да удовлетворяват максимален брой хора. Нямам възможност да обявя дати за провеждане на протест в другите градове ,но ще помоля колеги ,които имат желание и възможност да се включат към протеста да поемат инициатива и да се организират посредством посочените от мен линкове...
Коментар
-
Качете и някаква листовка която да си разпечатим на принтерите и да слагаме под чистачките на автомобилите, за да го разгласим максимално Нещо от сорта на "НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ С/У ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА, ДАНЪЦИТЕ И ТАКСИТЕ ЗА АВТОМОБИЛИ И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА - 03.06.08, 11:00, ПРЕД Ал. НЕВСКИ. ОРГАНИЗИРАНО ОТ: (ИЗреждане на всички клубове, съпричастни към протеста)
Коментар
-
ogi28b написа:Качете и някаква листовка която да си разпечатим на принтерите и да слагаме под чистачките на автомобилите, за да го разгласим максимално Нещо от сорта на "НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ С/У ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА, ДАНЪЦИТЕ И ТАКСИТЕ ЗА АВТОМОБИЛИ И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА - 03.06.08, 11:00, ПРЕД Ал. НЕВСКИ. ОРГАНИЗИРАНО ОТ: (ИЗреждане на всички клубове, съпричастни към протеста)Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:.... кой, както, когато може
Коментар
-
ogi28b написа:FaceLess написа:.... кой, както, когато можеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Чесно казано и аз можеби ще се присъединя чак към 12:00 часа, когато със сигурност мога да изляза в обедна почивка.Пусната е и петиция за подписване:http://www.bgpetition.com/grajdanski...x.htmlДнес на един ван видях лепнати от двете страни на задните стъкла листи A4 с герба на Р. България и надпис "Протест на превозвачите, Протест на целия народ."
Коментар
-
niko_ymn написа:Чесно казано и аз можеби ще се присъединя чак към 12:00 часа, когато със сигурност мога да изляза в обедна почивка.Пусната е и петиция за подписване:http://www.bgpetition.com/grajdanski...x.htmlДнес на един ван видях лепнати от двете страни на задните стъкла листи A4 с герба на Р. България и надпис "Протест на превозвачите, Протест на целия народ."Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ilkor написа:Аз всеки ден протестирам по 30-40 минути на отиване и връщане от работа но от това по леко не ми става 5,5 километра за 40 минути при това с едно минаване на червено на светофара на Евлоги Георгиев и Драган Цанков ...
Коментар
-
Да същия е. Ако чакам в лентата за направо ще добавя поне 10 минути още. Защото всички минават в дясната лента и когато светне зелено мостът вече е пълен с коли и от тези които спазват лентата минават само 2-3-ма.А за сега няма камери. Колега са го снимали там но като минава по релсите под ВИАС от камера в кола. Всеки ден минавам от там и шанса е 50:50 да мина на зелено Ако има камера трябва да е разположена преди светофара за да снима както него така и колата - иначе записа няма стойност.
Коментар
-
Абе не знам , ама е сега по новините - увеличение на тока - 3-те фирми - различни цени за крайния потребител. И какво излиза - че във варна им е по-хубав тока, за това ли е по-скъп?? А нощните тарифи - обратно. Явно във варна нощно време тока е кофти, затова е по-евтин. Да не би през деня да не е 50 херца, а да е 49.5? или пък е фиксиран 220 волта прав ток, пък през нощта минава на променлив 50 херца? Как може за едно и също нещо, от национално значение, като тока, да е на различни цени в различните части на страната? Накъде изобщо отива таа държава???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар