Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svilens написа:
    Системен администратор. Конфигурирам сървъри и мрежи всякакви. Ако някой има нужда.
    В днешно време без сисадмин и адвокат човек си е заникъде.....
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
      svilens написа:
      Системен администратор. Конфигурирам сървъри и мрежи всякакви. Ако някой има нужда.
      В днешно време без сисадмин и адвокат човек си е заникъде.....
      Така си е...
      Браво 1.6 16v 1996
      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Работа във Rent-a-car фирма, ако някой е на почивка лятото на моренце и не му се ходи с неговата кола ---> http://hollyrentacar.com/ <---
        Танцувай с любов!
        Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

студент,работя на паркинга на БОК
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

аз работя като тапицер. :P

Коментар

Аз се занимавам с производство на мебели и врати..

Коментар

Ръководя група за ремонт на военни кораби.
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Складов работник на Летище Варна.По-точно зареждаме "Duty free shop"..
                  Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                  Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Управлявам това: http://ecoform-eu.com .Логото на фирмата е "сичко за пари"- майтап си правя разбира се но във всеки майтап има и малко истина.

Коментар

Здравейте в момента живея и работя в Португалия. Занимавам се с подръжката на машини за производство на кафе в капсули ,но от време на време ми се случва да карам мотокар Fiat Bravata е също тука с мен и май се чувства много по добре отколкото беше в България.
                      Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

И аз да се причисля към студентите , студент съм в Белгия , живея в Leuven (на 20км от Брюксел) , от 2006 есента съм тук , работил съм в доста гаражи , сега работя в МRS Leuven, доволен съм засега.Консултант съм по продажбите и тест шофьор.Страстта към колите ми е откакто се помня , уча се да карам отдавна и така........който си търси кола , да пише. П.П. Мисля че тази тема е може би най готината
                        Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

БАрман и Студент

Барман и Студент това е моето време което запулвам когато не съм под капака на колата :п
                          Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
                          http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

_жоро_ написа:
                            Имам автокъща в Германия близо до Пасау.Ако на някой му трябва згодна колица или помощ за покупката на такава да пише на л.с.
                            С малко зкъснение се поправям,но по-добре късно отколкото никога ...та по темата,Auto Sofia вече е в Нюрнберг.
                            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Работя в ЕКО България ЕАД, преди това работех в Ромпетрол, а преди това в Петрол АД ... можеби наистина имам бензин в кръвта.
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Малииии като за 20 годишен (почти де) първата ми работа беше на село (град Първомай) близо до 14 години бях, всеки ходеше да помага на нивата ама баба и дядо не са зеленчукопроизводители, и аз изтъпявах по цял ден. Та почнах да ходя в една автомивка да поработвам - баба се кара, дядо вика нека се учи на труд. След това нямах 16 години като избягах, буквално избягах да работя на Слънчев бряг - всеки разправяше какво чудесно място е. На какво ли не се нагледах там и наистина много неща видях. 4 месеца там. Следващата година пак там поработих ама вече на по-хубаво място, нали старо куче ау. След това реших, че е много хубаво да си барман, щот гледах батковците зад бара по морето, по Пловдив..... 7 месеца се изявявах като такъв. Ама нещо не ми отива да се разправям със селяни, тъпанари и на 20 клиента един земен. От там 2 месеца айляк и почнах там където съм сега. Секюрити Група Алфа ЕООД - http://www.alphabg.com/ . Много съм доволен за сега. Започнах като шофьор по обектите сутрин, обед, вечер. После само сутрин и вечер, а малко по-малко започнаха да ми възлагат други задачи, повече документация, заплати, графици, та станах момче за всичко. И е готино. Само служебната Skoda Fabia 1.2 HTP, с нейните 3 основни ремонта, е ужас! Иначе шефът е готин, всичко ми допада. Доволен съм. Между другото се занимавам с дистрибуция на рибарски принадлежности ама все още сме в началото.
                                MB 280 S W108 67' - pickUp
                                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Working...
                                X