Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами за студентки

Коментар

Ако на някой му предстои да обзавежда магазин по черноморието да заповяда при мен за помощ.Работя в магазин търговско оборудване в Бургас.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Здравейте колеги "Фиатковци" От Стара Загора съм, но живея в София за сегаРаботя като ВиК инженер Не карам фиат, но съм почитател на италианските коли.P.S.Надявам се скоро да карам новото браво :P

Коментар

Здравейте аз съм от Ловеч, но живея и уча в София, работя като уеб дизайнер. Ако някой има нужда от уеб сайт може да пише . Мои работи може да разгедате на адрес: http://coko4e.deviantart.com/gallery/Поздрави!

Коментар

аз пък карам трамвай ама няма модел FIAT.....
            ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

kaliopis написа:
              аз пък карам трамвай ама няма модел FIAT.....
              Има ама нямаш толкова пари
              FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

каде го тоя FIAT трамвай ?????

Коментар

Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                  Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Коментар

Още един техник на ’’МиГ’’. Май военните станахме цял взвод
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

аз пък съм от Бургас и до скоро бях безработен, а сега съм сезонно на Слънчев бряг, разнасям чуждестранна преса по магазините и хотелите.Ако някой има някакви оферти за работа.. отворен съм към предложения.

Коментар

Търся си работа. С икономическо образование съм. Приемам оферти.
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

npace написа:
                            Аз пък съм лаборант.Бачкам в Електролаборатория и издавам протоколи и сертификати за контрол.На някой с фирма ако му цъфнат РИОКОЗ или Трудова медицина или пожарникарите на главата и му изискват такива замервания -> аз съм човека!За Пловдивския регион и за хора от форума мога да работя на 50% Отделно в свободното време Събота,Неделя слагам Аларми , централно комфорт системки
                            По образование съм магистър - ел.инженер.Работя като ръководител орган за контрол с дейност като на колегата ,но за регион Силистра / работим и в страната /

Коментар

Аз се занимавам със застраховане сключвам застраховки гражданска отговорност и автокаско
                              Не карай пил ,шофирай разумно!
                              www.onlineins.bg
                              http://motorbrad.log.bg/article.php?article_id=55328

Коментар

Системен администратор. Конфигурирам сървъри и мрежи всякакви. Ако някой има нужда.
                                Браво 1.6 16v 1996
                                Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Working...
                                X