Здравейте колеги "Фиатковци" От Стара Загора съм, но живея в София за сегаРаботя като ВиК инженер Не карам фиат, но съм почитател на италианските коли.P.S.Надявам се скоро да карам новото браво :P
Здравейте аз съм от Ловеч, но живея и уча в София, работя като уеб дизайнер. Ако някой има нужда от уеб сайт може да пише . Мои работи може да разгедате на адрес: http://coko4e.deviantart.com/gallery/Поздрави!
аз пък съм от Бургас и до скоро бях безработен, а сега съм сезонно на Слънчев бряг, разнасям чуждестранна преса по магазините и хотелите.Ако някой има някакви оферти за работа.. отворен съм към предложения.
Аз пък съм лаборант.Бачкам в Електролаборатория и издавам протоколи и сертификати за контрол.На някой с фирма ако му цъфнат РИОКОЗ или Трудова медицина или пожарникарите на главата и му изискват такива замервания -> аз съм човека!За Пловдивския регион и за хора от форума мога да работя на 50% Отделно в свободното време Събота,Неделя слагам Аларми , централно комфорт системки
По образование съм магистър - ел.инженер.Работя като ръководител орган за контрол с дейност като на колегата ,но за регион Силистра / работим и в страната /
Коментар