Mazgarev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
fihi написа:pinko написа:В момента съм зам. главен редактор на Auto Билд, дълги години работих като фотограф и фоторепортер към разни вестници и списания(ника ми е от времето, когато работех във вестник 168 часа), ако някой има нужда от заснемане на каквото и да било, да се обажда. Иначе съм завършил немска филология в СУ, имам и аспирантура по социолингвистика."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
val_mcrae написа:До тук май само аз съм военен (офицер)Понеже прочетох че всички си пишат специалностите ето и моята: инж. ДВГ"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Аз пък съм "БАКШИШ"-карам такси и имам други,които ги карат,ако някой има нещо за извозване да звъни на 0887723661-Калин се казвамMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Yavor написа:Ех сега разбирам защо не стават нещата със събиране на пари, стикери и т.н - много програмисти, инженери, студенти, юристи - а засега май само аз съм с икономическо образование. МИО в Пловдив.В момента пета година началник на външнотърговски отдел в ДЕРОНИ Хасково - вносче-износче, това онова.OPEL MAIKA I BA6TA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар