Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mazgarev написа:
    Аз уча......иначе се занимавам с бази данни, дизайн...работил съм в ЕТА-Информатика.БГ (шефа там бе италианец та поназнайвам и италиански - вярно колкото да се оправя на летището и в ресторанта но все пак е нещо ... Io sono Assen, Piacere. Io sono tiffozo di Italiani automobili... e tu - siete voi FIAT tiffozi? ) , там чертаех карти за GPS системата на остров Сардиния... ако ходите в Каляри някой ден и карате кола с навигация и GPS да знаете и да се сетите за мен П.П.: ако има някой който знае и може да ми поправи грешките в горното изречение на италиански ще съм много благодарен...
    Това за поправянето на грешките го писах аз,Ирка,в пълно съзнание и свободна воля.Влязох с акаунта на мъжа ми (сефте).Ако изказването ми ти е прозвучало малко самонадеяно-сори,просто това е може би едно от малкото неща,с които се справям добре (все пак съм филолог-българист по образование).
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

fihi написа:
      pinko написа:
      В момента съм зам. главен редактор на Auto Билд, дълги години работих като фотограф и фоторепортер към разни вестници и списания(ника ми е от времето, когато работех във вестник 168 часа), ако някой има нужда от заснемане на каквото и да било, да се обажда. Иначе съм завършил немска филология в СУ, имам и аспирантура по социолингвистика.
      Oпааааааааа,колега,филологче...много се радвам.
      И това го писах аз,признавам си без бой! :D
      Ванга

Коментар

val_mcrae написа:
        До тук май само аз съм военен (офицер)Понеже прочетох че всички си пишат специалностите ето и моята: инж. ДВГ
        Нееееееее,не си само ти,мъжо ми също е военен -старши лейтенант Иван Иванов (свързочник),познат под кодовото (партизанско) име fihi.
        Ванга

Коментар

Аз пък съм "БАКШИШ"-карам такси и имам други,които ги карат,ако някой има нещо за извозване да звъни на 0887723661-Калин се казвам
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Последните 3 години в автоморга. В момента съм помощник машинист локомотивен

Коментар

re

Аиде и аз да се отчета.След като 8 години съчетавах професията полицай с работа в автоморга,наи сетне ми доиде акъла в главата и вече съм само в автоморгата Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Ученик. Иначе в свободното си време поправям компютри. Било то хардуерен или софтуерен проблем, за да докарвам някой лев.
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                -------------------------------------
                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Yavor написа:
                  Ех сега разбирам защо не стават нещата със събиране на пари, стикери и т.н - много програмисти, инженери, студенти, юристи - а засега май само аз съм с икономическо образование. МИО в Пловдив.В момента пета година началник на външнотърговски отдел в ДЕРОНИ Хасково - вносче-износче, това онова.
                  Здравейте първо да ви се представя казвам се Филип Богомилов Биджев много съм млад на 16 години уча в София 24П К Яворов и аз съм с Икономика с теб колега ще съберем парите за стикерите няма да се притесняваме :D Като втора специалност ми е фотографията който иска да го снимам да казва Благодаря ви много: Клуб Фиат БългарияПожелавам ви успех и развитие за напред
                  OPEL MAIKA I BA6TA

Коментар

Общ работник съм
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Управител на мебелна фабрика, ама вчера си подадох оставката най-накрая. Стига съм работил за други.
                      brava 1.6_v16 elx

Коментар

nikki_sixx написа:
                        Общ работник съм
                        Стига бе :D това ли е новата работа
                        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

nikki_sixx написа:
                          Общ работник съм
                          Имаш предвид, че се трудиш за общото благо на колегите, грижейки се за удовлетвореността на шефката?
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз съм проектант.Работя в архитектурно студио.
                            <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                            Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

nikki_sixx написа:
                              Общ работник съм
                              така е... до там се стига, когато една работа я почваш, щото шефката е червенокоса яка кака
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Асистент Логистика - Тойота Балканс - с това се занимавам в момента.
                                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
                                X