Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз работя като Специалист Организация и инсталиране на терминални устройства в банка.На бългрски означава че се занимавам с банкомати и ПОС терминали.Ако някой има нужда от подобно нещо в региона Благоевград-Кюстендил да пише на ЛС.
    Купих си ФИАТ
    http://images.spritmonitor.de/290451.png

Коментар

Инженер КИП и А в компанията която определя цените на горивата в България
      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Harzulov написа:
        Инженер КИП и А в компанията която определя цените на горивата в България
        ЗНачи вече знаем заради кой бъркаме дълбоко в джобчето на бензиностанциите!

Коментар

то ме е срам да кажа още работя по средното си образование щото съм леко неграмотен то си личи и от правописа и по междо другото поработвам к’вото доде . Ако някой има нещо за мен да свирка (лс.)

Коментар

търгувам с авто аксесоари от чистачки до сини лампи по образование съм вишист/ Бизнес Администрация !вишист - виСшист
            Bravo GT 1.8

Коментар

тарса магазинер/колсултант/в магазин за осветителни тела....

тарса магазинер/колсултант/в магазин за осветителни тела, искам инфо за една стока.Пишете на лс.

Коментар

durex_a написа:
                то ме е срам да кажа още работя по средното си образование щото съм леко неграмотен то си личи и от правописа и по междо другото поработвам к’вото доде . Ако някой има нещо за мен да свирка (лс.)
                Образованието има ли нещо общо с ника ти? :D Че и с този начин на комуникация ...
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

хахахаха не мисля та какво му е на никът ми

Коментар

Занимавам се с ремонт,монтаж,демонтаж и профилактика на битови и автомобилни климатици
                    еx-fiat bravo 1.6 16V
                    now-fiat marea 1.8 16V

Коментар

klima написа:
                      Занимавам се с ремонт,монтаж,демонтаж и профилактика на битови и автомобилни климатици
                      Я май вече станахме двама с тази професия.
                      Обичам си работата.

Коментар

Re: тарса магазинер/колсултант/в магазин за осветителни тела

vin_d написа:
                        тарса магазинер/колсултант/в магазин за осветителни тела, искам инфо за една стока.Пишете на лс.
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

ха недейте се подиграва за правописа .. аз се чудя как не сте ме лепнали и мен още, ама не че ми и пука

Коментар

Бе остави правописа, това ми прилича на обява за работа
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

хахах ами първоначално и аз за такова го помислих но като го прочетох няколко пъти и така по съсредоточено и бавно осазнах, че на чувека му трябва помощ

Коментар

от 3 месеца работя във Фиат сервиз. Занимавам се с диагностика...или поне за сега се опитвам
                                Golf lll 2.0 113 hp /American Edition

Коментар

Working...
                                X