Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А аз импулсни централни захранвания за лан мрежи

Коментар

студент задочно в ВСИ съм,икономика в град Пловдив ...иначе работя като продавач-консултант в единствения по рода си магазин за High-Fi и High-End техника за България и Източна Европа ...Стерео с-ми и най-ве4е дом.кино ... BEST MUSIC & VIDEO
      ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

художник ... рисувам наивчета върху дърво
        Прикачени файлове

Коментар

Студентка съм в МУ-Варна, специалност медицина, не работя все още по обективни причини, но смятам от тази есен да започна поне с нещо близко до специалността.
          Fiat Brava 1.6 16V 103к.с.

Коментар

От скоро техник на алармени системи в частен СОТ (преди бях патрул в същия).Завършвам Български език и история в РУ.
            Fiat Bravo 11'97
            1.4 12V A/C

Коментар

аз съм пожарникар вече 11 години!
              Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
              Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Аз пък работя полицаи.
                Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

Хм, хубава тема...Занимавам се с рекламата в една от големите музикално-продуцентски къщи, както и на още доста фирми странична...
                  Stilo 1.8 16V

Коментар

Позитивната написа:
                    Студентка съм в МУ-Варна, специалност медицина, не работя все още по обективни причини, но смятам от тази есен да започна поне с нещо близко до специалността.
                    кой курс си? ’щото и аз съм студент по медицина, ама в МУ-София, 4-ти курс. иначе от три месеца работя като санитар във ВМА-София.
                    Fiat Punto S55 1.1
                    Fiat Forever!

Коментар

Punto_S написа:
                      Позитивната написа:
                      кой курс си? ’щото и аз съм студент по медицина, ама в МУ-София, 4-ти курс. иначе от три месеца работя като санитар във ВМА-София.
                      След като ми свърши лятната сесия, мога да кажа, че съм вече 5-ти. Ами браво на теб, при нас стоят малко по различно нещата с работа в болници, но от тази есен вече ще мога да започна и аз нещо
                      Fiat Brava 1.6 16V 103к.с.

Коментар

В Булавто, ръководя един от сервизните центрове във Варна - тоя срещу метро: www.bulauto.comАко на някой мога да бъда полезен с нещо - да свирка 0887026308 - Иво
                        Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.

Коментар

Студент в УНСС - Счетоводство, тва лято съм доставчик в пица "Дон Домат’’ в Младост От есента ще видим
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Цели осем години бях управител на шивашка фирма за дамска конфекция, а сега съм управител на магазин SPRINGFIELD !
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Студент в ХТМУ Сф. и поставяне на климатици по домовете
                              Mercedes E200 coupe

Коментар

Аз пък съм военен

Коментар

Working...
                                X