Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Имаше наистина такава тема ама много отдавна, не е лошо да се прави ъпдейт... Аз съм Експорт Мениджър в известна българска фирма произвеждаща хранителни продукти - внос-износ, логистика, къпане на клиенти...
    Е значи сме колеги по мениджмънт Също съм експортадорос, но в известна БГ фирма произвеждаща нехранителни продукти - бързооборотни , бръмча ежемесечно из Европата.........Съдба.......продавам, лъготя ги хората че сме Брой Йеден ( както казват макетата )
    Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Тенекеджия в автосервиз

Коментар

Директор пощенски услуги в една голяма куриерска компания.Ако някои има проблем с доставките........ :D
        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

В момента студент. Иначе съм Системен администратор
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Re: ...

karloson написа:
            Аз съм земеделец Отглеждам пшеница, слънчоглед, царевица... Такъв май няма досега във форума
            e kak да няма.. аз не съм го написал това гледам царевица, слънчоглед(тази година) също така и лавандула отделно може да обменяме опит къде са ти земите
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Re: ...

kiselo написа:
              karloson написа:
              Аз съм земеделец Отглеждам пшеница, слънчоглед, царевица... Такъв май няма досега във форума
              e kak да няма.. аз не съм го написал това гледам царевица, слънчоглед(тази година) също така и лавандула отделно може да обменяме опит къде са ти земите
              Пропуснал съм го някак В плевенско са ни земите - Пордим, Пелишат, Згалево...
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Аз внасям и разпространявам за България и Румъния енергийни напитки и натурални сокове , освен това внасям и коли от Италия (имаме и автокъща с тенденция да станат няколко в различни градове) , а скоро ще отварями магазини за авточасти (с приоритет към италианките естествено) :D
                .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Внасяме IT продукти от цял свят и продаваме на едро на фирми инсталатори на мрежи и т.н.
                  F31 BMW 320d

Коментар

Студент съм и работя като готвач в голям кетъринг
                    1.6 16v 96 г. 103 hp.
                    България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
                    Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Да се представя и аз Инженер радиоелектроника и радиолокация - понастоящем енергетик ремонти в Кремиковци (Крембас )
                      HGT 2.0 20V

Коментар

metropolix написа:
                        Red Devil?
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Все още ученик, специалност Дизайнер.... рисуваме...вземаме мерки на голо, кроим, шием..и важнот е оверлога да е на зиг-заг

Коментар

Аз служа на република България :D

Коментар

Образование - ТУ София - Топлотехника. Месторабота - фирма за проектиране, инженеринг, поддръжка и сервиз на всичко свързано с отоплението, тук-там и по някой климатик. :D
                              Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                              www.fiat-bg.org/forum

Коментар

gantcho написа:
                                metropolix написа:
                                Red Devil?
                                Не там ала пак на толкова високо ниво ти да не си сервитиор ???
                                1.6 16v 96 г. 103 hp.
                                България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
                                Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Working...
                                X