Организатор склад( в един от всичките) на най-добрата фирма за обков в БГ, по образование строителен техник.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
Колега фирмата да не е в с. Крушуна?Аз съм собственик на IT фирма. Внос и търговия предимно на едро.Lane Staley написа:Мениджър Логистика и Доставки във, е тук вече е по-шантаво дори от дейността на колегата АВЕО, фирма за изкуствени катерачни стени.Иначе мисля, че с някои колеги можем да сме си полези.А по образование съм лингвист - Френски и Португалски език.Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
msi написа:Колега фирмата да не е в с. Крушуна?Аз съм собственик на IT фирма. Внос и търговия предимно на едро.Lane Staley написа:Мениджър Логистика и Доставки във, е тук вече е по-шантаво дори от дейността на колегата АВЕО, фирма за изкуствени катерачни стени.Иначе мисля, че с някои колеги можем да сме си полези.А по образование съм лингвист - Френски и Португалски език.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Старши експерт в "Дирекция АКРРДС" на Областна администрация. На български - всичко свързано с управление и разпореждане с държавна движима и недвижима собственост и куп други неща. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не знам дали съм писал в някоя от двете теми, но така или иначе е време за ъпдейт, не че работя нещо друго де Журналист - радиоводещ и всичко в тази сфера - тоноператор, режисьор на пулт, клипмейкър и т.н.Много е вероятно, ако сте били по южното черноморие да сте ме слушали. Иначе реклами с моя глас съм чувал из цяла БългарияAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
van_dal написа:Организатор склад( в един от всичките) на най-добрата фирма за обков в БГ, по образование строителен техник.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
ИТ в държавно учреждение. Бивш математик /бивш з/о отдавна не съм решавал дори квадратно уравнение/ бивш програмист /сега правя някоя и др. програмка от спортна страст/. А бе доста бивш и нещичко настоящ.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар