Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Организатор склад( в един от всичките) на най-добрата фирма за обков в БГ, по образование строителен техник.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Образование:Машинен инженер+менаджерРаботя като конструктор във фирма занимаваща се с производство на оптико-механични и оптико-електронни уреди и апаратура.

Коментар

Колега фирмата да не е в с. Крушуна?Аз съм собственик на IT фирма. Внос и търговия предимно на едро.
        Lane Staley написа:
        Мениджър Логистика и Доставки във, е тук вече е по-шантаво дори от дейността на колегата АВЕО, фирма за изкуствени катерачни стени.Иначе мисля, че с някои колеги можем да сме си полези.А по образование съм лингвист - Френски и Португалски език.
        Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

msi написа:
          Колега фирмата да не е в с. Крушуна?Аз съм собственик на IT фирма. Внос и търговия предимно на едро.
          Lane Staley написа:
          Мениджър Логистика и Доставки във, е тук вече е по-шантаво дори от дейността на колегата АВЕО, фирма за изкуствени катерачни стени.Иначе мисля, че с някои колеги можем да сме си полези.А по образование съм лингвист - Френски и Португалски език.
          Да. Там е. При Крушунския водопад.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Организатор склад/момче за всичко/ в фирма за продажба на лагерни сачми и ролки/интересно а/,иначе по образование съм жичкаджия.

Коментар

Проектант ВиК

Коментар

Счетоводство, всички видове застраховки, търговия с автомобилни гуми, автостъкла, горива

Коментар

Старши експерт в "Дирекция АКРРДС" на Областна администрация. На български - всичко свързано с управление и разпореждане с държавна движима и недвижима собственост и куп други неща. :D
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не знам дали съм писал в някоя от двете теми, но така или иначе е време за ъпдейт, не че работя нещо друго де Журналист - радиоводещ и всичко в тази сфера - тоноператор, режисьор на пулт, клипмейкър и т.н.Много е вероятно, ако сте били по южното черноморие да сте ме слушали. Иначе реклами с моя глас съм чувал из цяла България
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Човешки ресурси По образование - приложни изкуства, икономика, HR.
                      Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

petar2202 написа:
                        Проектант ВиК
                        И аз съм точно такъв
                        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

van_dal написа:
                          Организатор склад( в един от всичките) на най-добрата фирма за обков в БГ, по образование строителен техник.
                          Хмм. Колега за какъв обков става въпрос? И аз бачкам в такава фирма(ай да кажем една от най-добрите), продаваме обков за PVC дограма. Водя се специалист-консултант(или нещо подобно).Иначе върша всичко...........
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

ИТ в държавно учреждение. Бивш математик /бивш з/о отдавна не съм решавал дори квадратно уравнение/ бивш програмист /сега правя някоя и др. програмка от спортна страст/. А бе доста бивш и нещичко настоящ.
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

wwweb написа:
                              Уеб програмист - съучредител и съдружник във фирма за уеб дизайн и поддръжка - София, Благоевград ...
                              Малеййй Стреснах се Написал съм го преди 2 години и 3 месеца (с предишния акаунт) и все още това си правя + някоя и друга компютърна дейност в повече :D

Коментар

Аз се занимавам с hardware- на машинки (Компютри) от една година обаче съм в отдел продажби на фирма за компютърна техника втора употреба.
                                "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Working...
                                X