Аз съм Асистент Директор Завод сферата е цименто произовдствопо образование съм:индустриален инженер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
Аз съм инженер-проектант на отоплителни, вентилационни, климатични инсталация и газоснабдяване. Имам си моя фирма (ЕТ), като работя и за една друга фирма (ЕООД).Отделно от всичко това съм вещо лице в съд, прокуратура и следствие относно ПТП.Ако някой има завод за отопление, да се обажда P.S. Май за трети път го пиша, ама карай...
Коментар
-
Явор Митев
...моята работа пък ако не е една от най-шантавите у форума пък на... Работя във фирма, която се занимава с дезинфекции, дезинсекции и дератизации - унищожаване на вредители и прочее. Освен това и на част от пристанищата във Варна и Бургас, правим фумигация на корабите, които отплават за майкината си, натоварени със жито, пшеница, дървен материал.....Абе с две думи - трепем гад всекаква наред... Ето тука колегата "гърми":
Коментар
-
Мениджър Логистика и Доставки във, е тук вече е по-шантаво дори от дейността на колегата АВЕО, фирма за изкуствени катерачни стени.Иначе мисля, че с някои колеги можем да сме си полези.А по образование съм лингвист - Френски и Португалски език.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
petio4528 написа:Настройчик на Многошпинделни струго автомати.Иначе по професия съм Мебелист.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар