Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    jtt_sl написа:
    Аз работя в МТЕЛ като специалист продажби....Някой да иска да премине на абонаметен план
    В кой офис си, колега? Всъщност не знам дали все още има 2 офиса на Мтел в Сливен де, отдавна не им позлвам услугите...
    От лявата страна на централния офис на МТЕЛ зад Розова градина има друг магазин МТЕЛ (МСВЯТ)...точно срещу дюнерите...та там...
    Fiat Brava 1.4 12V '98
    Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

а и колеги съм имал тук ... мениджър продажби верига магазини FonBox ( представители сме на Vivatel и Globul )
      Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

По длъжност - компютърен дизайнер(аз не виждам смислова връзка с дейноста, не им правя дизайна на компютрите), наемник/служител във фирма за флексопечат. Да се разбира ръчкам по илюстратора и корела разни проекти и ги търкалям на линотроника. Основно векторни неща, пригаждане към спецификите на печата, цветоотделяне..."Живота" ми минава пред монитора. Отскоро жена ми се захвана със собствен бизнес и ми е от време на време шеф. Често ми спрята по някоя кушия за след работа.
        Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Filcov написа:
          а и колеги съм имал тук ... мениджър продажби верига магазини FonBox ( представители сме на Vivatel и Globul )
          Аааааа, конкуренция......Едно време работих в 2be, то нали ФонБокс е подверига на 2бе.....
          Fiat Brava 1.4 12V '98
          Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

jtt_sl написа:
            Filcov написа:
            Аааааа, конкуренция......Едно време работих в 2be, то нали ФонБокс е подверига на 2бе.....
            дамм така си е, брандът е тяхна собственост но търговските обекти са на други фирми
            Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Кой какво работи???

Колеги, Търсих такава тема- но не намерих. Можем да се окажем полезни един на друг с нещо. Ако имате желание споделете кой какво работи.п.с. Ще помоля да не се споменават имена на Фирми за да не бъде реклама.От тук продължава новата тема!
              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

градинар
                FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

старши консултант ... сферата е мебели и обзавеждане а като професия Начален учител
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хаха и аз се занимавам с мебели :D само че аз ги правя
                    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Имаше такава тема щото съм писал в нея преди доста време. но и аз не я намирам ...Рисърч инженер съм

Коментар

Левел 2 подръжка в една хостинг/домейн регистрар компания

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

в момента следвам фотография и операторство ,лятото бячках като оператор в една телевизия ,по диплома от средното съм "Специалист-технолог на системи с цифрово-програмно управление"

Коментар

Настройчик на Многошпинделни струго автомати.Иначе по професия съм Мебелист.
                            ex. punto elx 1.2i
                            Lancia Libra 1.6

Коментар

Кино и телевизионен оператор.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Имаше наистина такава тема ама много отдавна, не е лошо да се прави ъпдейт... Аз съм Експорт Мениджър в известна българска фирма произвеждаща хранителни продукти - внос-износ, логистика, къпане на клиенти...
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X