Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
По длъжност - компютърен дизайнер(аз не виждам смислова връзка с дейноста, не им правя дизайна на компютрите), наемник/служител във фирма за флексопечат. Да се разбира ръчкам по илюстратора и корела разни проекти и ги търкалям на линотроника. Основно векторни неща, пригаждане към спецификите на печата, цветоотделяне..."Живота" ми минава пред монитора. Отскоро жена ми се захвана със собствен бизнес и ми е от време на време шеф. Често ми спрята по някоя кушия за след работа.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
jtt_sl написа:Filcov написа:а и колеги съм имал тук ... мениджър продажби верига магазини FonBox ( представители сме на Vivatel и Globul )Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Кой какво работи???
Колеги, Търсих такава тема- но не намерих. Можем да се окажем полезни един на друг с нещо. Ако имате желание споделете кой какво работи.п.с. Ще помоля да не се споменават имена на Фирми за да не бъде реклама.От тук продължава новата тема!"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Имаше наистина такава тема ама много отдавна, не е лошо да се прави ъпдейт... Аз съм Експорт Мениджър в известна българска фирма произвеждаща хранителни продукти - внос-износ, логистика, къпане на клиенти...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар