Ами явно е чуждица от немски, а аз съм се подвел по думата за градина garden, за което се извинявам !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
Управител съм (не собственик )на шивашка фирма за дамска конфекция от седем години! май не видиях колега с подобна професия ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
ооооооооо ..............ама ние сме и близо аз съм в Дряново! може някоя вечер - среща и П.П. това е за колегата coolbodyAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
И не само за новорегистрираните Аз от една година вече не работя като ст.асистент в ИПФ Сливен на ТУ София.Остана ми само частния бизнес, като съм обвързал моята фирма с една друга и на практика хем нямам шеф, хем имам И докато си почивах от многото работа, изчетох цялата тема... интересно.@Mazgarev: Io sono Assen, mi piace. Sono tiffozo d’Italiani automobili... e voi siete FIAT tiffozi?
Коментар
-
Работя в ИА "ППД" (Изпълнителна Агенция Проучване и Поддържане на река Дунав), занимавам се с изработката на една дигитална карта на реката"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар