tisho 21 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
Ако ви се развали ТV знаете към кой да се обръщате :D Най-много да се развали още повечеAlfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
Krass написа:Да запиша един счетоводител, ако някой още не си е подал данъчната декларация.Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се!
ПП...Това "колежка значи" прозвуча много двусмислено.Исках да кажа,че аз съм ти един 110 килограмов колега.Като оня котарак от аватара...От предишни твои постове разбрах ,че си дама със страхотен дух!.... А бе тя стана една! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Май са ми повече водките от успешното тримесечно приключване!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Колега Nino, дайте да Ви стисна ръката! Няма да се втурвам да те прегръщам, че ще стане доста сълзливо, ще взема да се подхлъзна най-малкотоПоздравления за тримесечното приключване! Забелязах че е порядъчно полято
Пиша бавноооо за да не ме надушат модераторите.( Нека живея, а???) Но винаги съм таяла едни особени чувства към всички Ит-та, сис админи и прочие. Обичам Ви хора!За яз. "Копринка" завиждам на всички които ще отидат, аз ще пропусна понеже ще пътувам малко по на юг. Прекрасно е там, особено по това време на годината :D Стягайте въдиците! И да снимате града под язовира Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Punto 1.2/75
Коментар
-
Nino написа:Макар, че ние си вършим и тяхната работи доста често.Сами си решаваме юридически казуси и т.н.Само чакай да не ми скочат сега, защото таман двама модератори са от това ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ!!!Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се!
Аз пък имам да те черпя бира - абе не ми се мисли!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Nino написа:....защото таман двама модератори са от това ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ!!!Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се!
...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар