Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tisho 21 написа:
    аз съм със средно специално образование и работя като механик на шевни машини вав една голяма фирма казва се Нова Текс
    В миналото и аз бях техник на шевни машини. ’’Невен’’ ад

Fiat Tempra 149A3.046

Коментар

Аз съм спортен репортер
      FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Ако ви се развали ТV знаете към кой да се обръщате :D Най-много да се развали още повече
        Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
        ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

ivo_red написа:
          Аз съм спортен репортер
          Аз освен един репортер от канал 1 - май се казваше Ивайло Ангелов ( с феноменален коментар на ЦСКА - Леверкузен ), друг ЦСКА-р репортер не съм виждал :D .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да запиша един счетоводител, ако някой още не си е подал данъчната декларация.
            Punto 1.2/75

Коментар

Krass написа:
              Да запиша един счетоводител, ако някой още не си е подал данъчната декларация.
              О Krass,колежка значи!Ами няма само да се подвизават програмисти и юристи тука де.Макар, че ние си вършим и тяхната работи доста често.Сами си инсталираме програми,сами си решаваме юридически казуси и т.н.Само чакай да не ми скочат сега, защото таман двама модератори са от това ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ!!! Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се! ПП...Това "колежка значи" прозвуча много двусмислено.Исках да кажа,че аз съм ти един 110 килограмов колега.Като оня котарак от аватара...От предишни твои постове разбрах ,че си дама със страхотен дух!.... А бе тя стана една! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Май са ми повече водките от успешното тримесечно приключване!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

да се включа и аз. Поредния който се занимава с ИТ. www.seedot.com
                Mit®

Коментар

Колега Nino, дайте да Ви стисна ръката! Няма да се втурвам да те прегръщам, че ще стане доста сълзливо, ще взема да се подхлъзна най-малкото Поздравления за тримесечното приключване! Забелязах че е порядъчно полято Пиша бавноооо за да не ме надушат модераторите.( Нека живея, а???) Но винаги съм таяла едни особени чувства към всички Ит-та, сис админи и прочие. Обичам Ви хора!За яз. "Копринка" завиждам на всички които ще отидат, аз ще пропусна понеже ще пътувам малко по на юг. Прекрасно е там, особено по това време на годината :D Стягайте въдиците! И да снимате града под язовира Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  Punto 1.2/75

Коментар

Така и така всеки казва и да не остана и аз по-назад.По професия промишлена електроника,а в момента в частна фирма за видеонаблудение,контрол на достъп,пожароизвестяване като длъжността ми е от кабелджия до компютърен техник
                    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Nino написа:
                      Макар, че ние си вършим и тяхната работи доста често.Сами си решаваме юридически казуси и т.н.Само чакай да не ми скочат сега, защото таман двама модератори са от това ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ!!! Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се!
                      ХА-ХА-ХА! Изгоря с една ракия и салатка на Копринка! Аз пък имам да те черпя бира - абе не ми се мисли!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Айде и аз да се обадя, и да увелича броя на студентите! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Nino написа:
                          ....защото таман двама модератори са от това ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ!!! Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се! ...
                          Малей.... Слави изгоря с каса бира на копринка
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Забелязах че има един АРХИТЕКТ-DJ,и аз да не остана по назад (че сме малко в форума) също сам DJ и работя в Сланчев Бряг.
                            Прикачени файлове
                            FIAT BRAVO 2.0 20v
                            http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

Оператор на системи за радиационен и дозиметричен контрол в АЕЦ-Козлодуй.
                              Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
                              Renault Safrane 2.0 16V

Коментар

Tod_AD написа:
                                Оператор на системи за радиационен и дозиметричен контрол в АЕЦ-Козлодуй.
                                Ето кой ще ни информира коректно и навреме, не дай боже да се налага!

Коментар

Working...
                                X