Все още техник цифров пренос в БТКХоби засега ремонт електроника TV AUDIO
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
Ето и аз реших да пиша. Работя като хардуерист в компютърна фирма и се занимавам с потдръжка на компютърни системи сървъри , монтаж и инсталация на системи за видео наблюдение , контрол на достъп , сот. Иначе съм със средно образование защото с висшето стигнах до 3 курс а спецялността ми беше ДВГ в ТУFiat Regata 90 1.6
149.С2.000 (twin-cam)
Коментар
-
Mitko написа:Yavor написа:... вносче-износче, това онова.
Коментар
-
е то тука сте се събрали само умове бе браво - програмисти, оператори, актИори трябва да се допитам дали и Първанов не кара някое Стило (тунинговано рабира се със знаменца на калниците) та аз съм все още студент и то не все още а за първа година :D радвам се да съм в такава компанияУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
gdd55
Средното ми специално е радио и телевизионна техника,Висше компютърни системи и технологии се в сверата на технологиите, но понеже живея в България,работя в една ферма в Англия сезонна работа всяка година,за финансово оплакване и дума не може да става,но все пак не съм учил цял живот за фермер
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар