Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Все още техник цифров пренос в БТКХоби засега ремонт електроника TV AUDIO
    АЛ.ПЕТРОВ
    FIAT PUNTO 1.2 8V

Коментар

Електро-Инженер- проектант на електро инсталации

Коментар

sacho написа:
        ...Хоби засега ремонт електроника TV AUDIO
        Двама сме
        FIAT Tipo 1,4mi - EX
        Alfa Romeo 146ti - EX
        Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Ето и аз реших да пиша. Работя като хардуерист в компютърна фирма и се занимавам с потдръжка на компютърни системи сървъри , монтаж и инсталация на системи за видео наблюдение , контрол на достъп , сот. Иначе съм със средно образование защото с висшето стигнах до 3 курс а спецялността ми беше ДВГ в ТУ
          Fiat Regata 90 1.6
          149.С2.000 (twin-cam)

Коментар

Юрисконсулт. Четвъртия, ако не съм объркал с броенето на пръсти, че като тръгнах да пиша, изпуснах свитите и не помня колко беха
            Shit happens, sometimes...
            Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
            Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Mitko написа:
              Yavor написа:
              ... вносче-износче, това онова.
              Далаверка да става
              А се връта`т мангизите! ... аз пък знам това как се случва в сферата на Капиталовите пазари - ... сътруднича в един АДСИЦ... и работя с всяквите институции, които са конектнъти с такивата пазари... Интересно е.., макар че търговията с ценни книжа, акции, облигаци... така де.., Фондовата борса, като такава... не е достатъчно добре развита в страната ни.., но като цяло процеса по напредването на един такъв пазар... у нас... и подобна търговия... "дига пушилка" Яко е! ... иначе образованието ми е лингвистично.., но аз съм "вечния студент", както тати твърди! ... а той твърди и че "кара(м) припряно, обаче аз не смятам така!
              FIAT PUNTO 6 SPEED
              FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

Гранична полиция. Ремонт на свързочна техника.

Fiat Tempra 149A3.046

Коментар

Някога бях компютърджия, един от най-добрите, които познавам . Сега работя като бездушен чиновник в една репресивна организация :D .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

е то тука сте се събрали само умове бе браво - програмисти, оператори, актИори трябва да се допитам дали и Първанов не кара някое Стило (тунинговано рабира се със знаменца на калниците) та аз съм все още студент и то не все още а за първа година :D радвам се да съм в такава компания
                    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

аз съм със средно специално образование и работя като механик на шевни машини вав една голяма фирма казва се Нова Текс

Коментар

Средното ми специално е радио и телевизионна техника,Висше компютърни системи и технологии се в сверата на технологиите, но понеже живея в България,работя в една ферма в Англия сезонна работа всяка година,за финансово оплакване и дума не може да става,но все пак не съм учил цял живот за фермер

Коментар

е вече и аз могада се похваля, че освен студент работя също така - SLS2 :D
                          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Mitko написа:
                            mironcho написа:
                            Програмист и voip администратор... върл линуксар
                            Програмист web решения. Изключително запален по Linux, MacOS и PDA програмиране.
                            Aко имате въпроси относно Линукс с удоволствие ще ви помогна През деня бачкам в ЛУКОИЛ Нефтохим

Коментар

Музикант и работя на всякаде и никъде :D
                              По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
                              Дедра Турбо Интеграле

Коментар

дето вика колегата ---- внос - износ на всичко на което пише "ELITE" а доскоро и на половинта китайски стоки от Илиянци, но взеха да бият повече та шефа с е вразуми!

Коментар

Working...
                                X