Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нямам време да чета всичките страници. Аз съм млад ТИР-аджия .

Коментар

Айде и аз да се разпиша. По образование съм юрист, а по стечение на обстоятелствата лош данъчен инспектор.
      Fiat Brava 1,6 16V 103hp

Коментар

стажант оператор във фантастико в люлин 6.
        Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Аз работя в рекламна агенция-менаджер производство, ако някой има нужда от някъкви рекламни материали,стикери и всякакви други терикатлъци с удоволствие ще помогна.Пишете на valeri_ed@abv.bg :D

Коментар

ugabuga написа:
            Айде и аз да се разпиша. По образование съм юрист, а по стечение на обстоятелствата лош данъчен инспектор.
            Да внимаваме какво пишем значи А бе, тука само бирници се събрахте? Данъчен инспектор, съдебен изпълнител...аааа, човек да не може да си каже мъката

Коментар

Immortal написа:
              ugabuga написа:
              Да внимаваме какво пишем значи А бе, тука само бирници се събрахте? Данъчен инспектор, съдебен изпълнител...аааа, човек да не може да си каже мъката
              :D Да наистина бе ...че кво търсят във фиат форум...иначе тук ниййй само кокошкари налии... :D
              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Immortal написа:
                ugabuga написа:
                Ами сигурно и те обедняха в тая криза и минаха на фиати!
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Спокойно, имаме и съдия!!!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

По образование съм машинен инженер.В момента работя като регионален менидър продажби във фирма за търговия с лагери.
                    Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

...

По образование съм машинен инженер магистър, работя във Фолксваген-Велико Търново отдел Резервни части
                      Fiat Brava 1.6 16V 90HP
                      Fiat Brava 1.2 16V 80HP
                      Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

Re: ...

dqnkov написа:
                        По образование съм машинен инженер магистър, работя във Фолксваген-Велико Търново отдел Резервни части
                        По образование финансист и икономист,а по професия безработен
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

по образование - прекъснал студент, по професия - програмист (БД най-вече)
                          [ Stilo 1.8 16V ]

Коментар

Кой какво работи???

В съдружие с един италианец реализираме продукцията на няколко компании из Европата ...http://www.bsabrunelli.eu
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Привет ОТНОВО. Казвам отново защото ме нямаше из форума за известно време. Като се има предвид с какво се занимавам, да предупредя, не съм бил зад решетките :DС много от Вас се познаваме, с други сме се позабравили.Ще се радвам да помагам с каквото мога в сверата на отключването и заключването, имобилайзерите на колите и т.н. Поздрави от мен.

Коментар

Alexius написа:
                                Привет ОТНОВО. Казвам отново защото ме нямаше из форума за известно време. Като се има предвид с какво се занимавам, да предупредя, не съм бил зад решетките :DС много от Вас се познаваме, с други сме се позабравили.Ще се радвам да помагам с каквото мога в сверата на отключването и заключването, имобилайзерите на колите и т.н. Поздрави от мен.
                                малко, малко...2 години и половина :D
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X