Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:P

при мен има голяма промяна - вече съм търговски представител на фирма Колос Груп - перилни и почистващи препарати
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

тук е май мястото да поискам помоща ви , колеги ! днес взех аванс и сега се чудя тока ли да платя, хляб ли да си купя?
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Дай ми част от тези пари,аз ще ти платя сметките!Ама ресто няма да искаш,нали?

Коментар

Аванс, викаш! А остатъка!?! Не че сме любопитни и завистливи/много/ :D Знаеш ли колко приятели - стари и нови ще се сетят за телефона ти и как ще бързат да помогнат, ако тези пари са твои!?!

Коментар

=Rudi= написа:
            Аванс, викаш! А остатъка!?! Не че сме любопитни и завистливи/много/ :D Знаеш ли колко приятели - стари и нови ще се сетят за телефона ти и как ще бързат да помогнат, ако тези пари са твои!?!
            остатъка на края на месеца по банков път ! Не спамете повече в темата!!!Ще се наказваме, г-н Главен координатор на Сдружение ФФБ!
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Певица.Не бе шегувам се. Работя в болница.
              Независима! Белисима... с BRAVisima
              ТД100, 1.9

Коментар

kosta написа:
                =Rudi= написа:
                остатъка на края на месеца по банков път ! Не спамете повече в темата!!!Ще се наказваме, г-н Главен координатор на Сдружение ФФБ!
                опссс, кой е тоя с червения химикал, да му се извиня лично?

Коментар

Оператор ГРМ (газоразпределителна мрежа) Ситигаз Пловдив
                  Браво 1.6 16в 97г. (ZFA18200006050747)

Коментар

santiago написа:
                    Почти колега Във вашия район съм правил няколко проекта. Последния беше наскоро - в Чирпан.

Коментар

Immortal написа:
                      santiago написа:
                      Почти колега Във вашия район съм правил няколко проекта. Последния беше наскоро - в Чирпан.
                      е то в Чирпан пак сме ние общо взето от Белово до Хасково, без някои градове.Едит: сега се поразрових в зората на темата да видя ти какъв си а то бил колега проектант по ОВК... инж.Тотю Иванов пр ми е. имам да зашитавам магистратура, ще помагаш ли?
                      Браво 1.6 16в 97г. (ZFA18200006050747)

Коментар

иас дасе пофаля с моята професия и хоби занимавамсе с пчеларство
                        пунто 1,7тд

Коментар

търговски представител във фирма колос груп
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Юрист, което не е равнозначно на сухар :D А иначе с бензин в кръвта, еволюиращ към дизел напоследък :P

Коментар

Търговски отдел или технически сътрудник, както ме водят във фирма за медицински консумативи за кардоихирургия и инвазивна кардиология.... но не съм лекарка

Коментар

"Асистент графичен дизайн" - Технополис България ЕАД
                                Fiat - Marea - 1.6, 16V, ELX

http://www.facebook.com/technopolisbg

Коментар

Working...
                                X