Охрана в търговски център и автосервиз...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
veni224 написа:Правя чуждите жени слаби и красиви. По тяхно желание и срещу заплащане. Моята си е прекрасна, мила, кротка и добра! В свободното време драскам по форуми. Вечер пия бира. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Студент 1-ва година във Варна, специалност Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред - Криминалистика.Уча задочно и в момента търся работа.В джоба си имам и удостоверение за професионална квалификация по Компютърни технологии и мрежи издадено от ТУ София. Удостоверение от Кембридж - Англия с ниво Профишънси.Работил съм в фризьорския салон на майка ми, като администратор.Преди много години DJ, за малко.Хоби аудио електроника , производство на озвучителни тела и интегрални усилватели, а сега мъча и лампите.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Като нов и аз да се "запиша". Занимавам се с рекламен печат. по-точно върху сувенири. Тампонен и ситопечат.Имам атерие за рекламен печат. До преди година работех и живеех в София, обаче....ми писна. Иначе имам медицинско образование(но не доктор). Когато не работя съм голям фен на автомобилите, книгите, тежката музика,бира, ВСВ и най-вече на семейството ми.Това, което не ме убива ме прави по-зъл!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар