тук е май мястото да поискам помоща ви , колеги ! днес взех аванс и сега се чудя тока ли да платя, хляб ли да си купя?
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Аванс, викаш! А остатъка!?! Не че сме любопитни и завистливи/много/ :D Знаеш ли колко приятели - стари и нови ще се сетят за телефона ти и как ще бързат да помогнат, ако тези пари са твои!?!
Аванс, викаш! А остатъка!?! Не че сме любопитни и завистливи/много/ :D Знаеш ли колко приятели - стари и нови ще се сетят за телефона ти и как ще бързат да помогнат, ако тези пари са твои!?!
остатъка на края на месеца по банков път ! Не спамете повече в темата!!!Ще се наказваме, г-н Главен координатор на Сдружение ФФБ!
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
остатъка на края на месеца по банков път ! Не спамете повече в темата!!!Ще се наказваме, г-н Главен координатор на Сдружение ФФБ!
опссс, кой е тоя с червения химикал, да му се извиня лично?
Почти колега Във вашия район съм правил няколко проекта. Последния беше наскоро - в Чирпан.
е то в Чирпан пак сме ние общо взето от Белово до Хасково, без някои градове.Едит: сега се поразрових в зората на темата да видя ти какъв си а то бил колега проектант по ОВК... инж.Тотю Иванов пр ми е. имам да зашитавам магистратура, ще помагаш ли?
Търговски отдел или технически сътрудник, както ме водят във фирма за медицински консумативи за кардоихирургия и инвазивна кардиология.... но не съм лекарка
Коментар