Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвсем обикновен автомоньор в фирмен сервиз на SEАТ и никога не бих си купил автомобил от тая марка

Коментар

Имам си боягжийна за прахово боядисване и работя там, а по дефалт съм студент електроника и сега завършвам.
      "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
      Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

Май и военните станахме бая :D . Аз съм авиотехник на Враждебна, а като втора специалност съм автомонтьор в собствения си сервиз.
        Италианските коли са номер 1

Коментар

Shefa написа:
          Май и военните станахме бая :D . Аз съм авиотехник на Враждебна, а като втора специалност съм автомонтьор в собствения си сервиз.
          малко офтопик а какво може да си правим в твоя сервиз ????каква техника имаш и какво предлагаш
          lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
          ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
          Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Май, аз съм на ред:Автосервиз ФИАТ-АЛФА-ЛАНЧИЯ, внос и дистрибуция на авточасти, дилър на ФИАТ.Професия - даскал по Физика, ДВГ.

Коментар

Ех сега разбирам защо не стават нещата със събиране на пари, стикери и т.н - много програмисти, инженери, студенти, юристи - а засега май само аз съм с икономическо образование. МИО в Пловдив.В момента пета година началник на външнотърговски отдел в ДЕРОНИ Хасково - вносче-износче, това онова.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                Ех сега разбирам защо не стават нещата със събиране на пари, стикери и т.н - много програмисти, инженери, студенти, юристи - а засега май само аз съм с икономическо образование. МИО в Пловдив.В момента пета година началник на външнотърговски отдел в ДЕРОНИ Хасково - вносче-износче, това онова.
                Яворе, на това Дерони, ако знаеш какъв оборот му правим.... ще почерпиш!

Коментар

Ето инфо и за мен - автомобилен журналист, който по задължение изпълнява ролята и на главен редактор на технологично списание.

Коментар

Гл. експерт -международно сътрудничество, програми и европейска интеграция, Министерство на труда и социалната политика. Образование - МИО, Маркетинг - УНСС(вече двама икономисти - МИО :P )
                    The world belongs to those who dare to be first

Коментар

hit-ko написа:
                      Яворе, на това Дерони, ако знаеш какъв оборот му правим.... ще почерпиш!
                      Ще кажа на шефа - ако отпусне нещо - ще почерпя :DДай боже да се видим - тогава ще нося мострички.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

irena написа:
                        Иво, остава да пуснем анкета колко от администраторите караме темпра ако има и други (адмиистратори)
                        Още един но с ТипоНе веднъж съм ви казвал по срещите че компютърните специалисти и инжинерите си взимат италианки защото знаят потенциала им. Освен това, ако се замислите ще откриете че повечето сме търсили колите си по интернет и сме избирали статистически, чрез мнения от форуми.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Студент Стоматология

Коментар

Хе хе, ми то темата май се обърна на комп специалисти с/у останалите Айде и аз: видеомонтажист съм (в момента) Не е като програмист ама почти.
                            FIAT Tipo 1,4mi - EX
                            Alfa Romeo 146ti - EX
                            Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
                              Хе хе, ми то темата май се обърна на комп специалисти с/у останалите Айде и аз: видеомонтажист съм (в момента) Не е като програмист ама почти.
                              Ето и един човек близко до моята професия! И аз едно време от зората на DigiSuite се занимах с монтаж
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Сервизен инженер в "КендК сервиз"
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X