Ех сега разбирам защо не стават нещата със събиране на пари, стикери и т.н - много програмисти, инженери, студенти, юристи - а засега май само аз съм с икономическо образование. МИО в Пловдив.В момента пета година началник на външнотърговски отдел в ДЕРОНИ Хасково - вносче-износче, това онова.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Ех сега разбирам защо не стават нещата със събиране на пари, стикери и т.н - много програмисти, инженери, студенти, юристи - а засега май само аз съм с икономическо образование. МИО в Пловдив.В момента пета година началник на външнотърговски отдел в ДЕРОНИ Хасково - вносче-износче, това онова.
Яворе, на това Дерони, ако знаеш какъв оборот му правим.... ще почерпиш!
Гл. експерт -международно сътрудничество, програми и европейска интеграция, Министерство на труда и социалната политика. Образование - МИО, Маркетинг - УНСС(вече двама икономисти - МИО :P )
Иво, остава да пуснем анкета колко от администраторите караме темпра ако има и други (адмиистратори)
Още един но с ТипоНе веднъж съм ви казвал по срещите че компютърните специалисти и инжинерите си взимат италианки защото знаят потенциала им. Освен това, ако се замислите ще откриете че повечето сме търсили колите си по интернет и сме избирали статистически, чрез мнения от форуми.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар