Имаше наистина такава тема ама много отдавна, не е лошо да се прави ъпдейт... Аз съм Експорт Мениджър в известна българска фирма произвеждаща хранителни продукти - внос-износ, логистика, къпане на клиенти...
Е значи сме колеги по мениджмънт Също съм експортадорос, но в известна БГ фирма произвеждаща нехранителни продукти - бързооборотни , бръмча ежемесечно из Европата.........Съдба.......продавам, лъготя ги хората че сме Брой Йеден ( както казват макетата )
Аз съм земеделец Отглеждам пшеница, слънчоглед, царевица... Такъв май няма досега във форума
e kak да няма.. аз не съм го написал това гледам царевица, слънчоглед(тази година) също така и лавандула отделно може да обменяме опит къде са ти земите
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Аз съм земеделец Отглеждам пшеница, слънчоглед, царевица... Такъв май няма досега във форума
e kak да няма.. аз не съм го написал това гледам царевица, слънчоглед(тази година) също така и лавандула отделно може да обменяме опит къде са ти земите
Пропуснал съм го някак В плевенско са ни земите - Пордим, Пелишат, Згалево...
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Аз внасям и разпространявам за България и Румъния енергийни напитки и натурални сокове , освен това внасям и коли от Италия (имаме и автокъща с тенденция да станат няколко в различни градове) , а скоро ще отварями магазини за авточасти (с приоритет към италианките естествено) :D
.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Образование - ТУ София - Топлотехника. Месторабота - фирма за проектиране, инженеринг, поддръжка и сервиз на всичко свързано с отоплението, тук-там и по някой климатик. :D
Не там ала пак на толкова високо ниво ти да не си сервитиор ???
1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар