divaka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво работи???
Collapse
X
-
blondy_driver
-
Аз уча......иначе се занимавам с бази данни, дизайн...работил съм в ЕТА-Информатика.БГ (шефа там бе италианец та поназнайвам и италиански - вярно колкото да се оправя на летището и в ресторанта но все пак е нещо ... Io sono Assen, Piacere. Io sono tiffozo di Italiani automobili... e tu - siete voi FIAT tiffozi? ) , там чертаех карти за GPS системата на остров Сардиния... ако ходите в Каляри някой ден и карате кола с навигация и GPS да знаете и да се сетите за мен П.П.: ако има някой който знае и може да ми поправи грешките в горното изречение на италиански ще съм много благодарен...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:Аз уча и работя към ГИТИ.БГ... ...иначе се занимавам с бази данни, дизайн...работил съм в ЕТА-Информатика.БГ (шефа там бе италианец та поназнайвам и италиански - вярно колкото да се оправя на летището и в ресторанта но все пак е нещо ... Io sono Assen, Piacere. Io sono tiffozo di Italiani automobili... e tu - siete voi FIAT tiffozi? ) , там чертаех карти за GPS системата на остров Сардиния... ако ходите в Каляри някой ден и карате кола с навигация и GPS да знаете и да се сетите за мен П.П.: ако има някой който знае и може да ми поправи грешките в горното изречение на италиански ще съм много благодарен...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Mazgarev написа:Аз уча и работя към ГИТИ.БГ... ...иначе се занимавам с бази данни, дизайн...работил съм в ЕТА-Информатика.БГ (шефа там бе италианец та поназнайвам и италиански - вярно колкото да се оправя на летището и в ресторанта но все пак е нещо ... Io sono Assen, Piacere. Io sono tiffozo di Italiani automobili... e tu - siete voi FIAT tiffozi? ) , там чертаех карти за GPS системата на остров Сардиния... ако ходите в Каляри някой ден и карате кола с навигация и GPS да знаете и да се сетите за мен П.П.: ако има някой който знае и може да ми поправи грешките в горното изречение на италиански ще съм много благодарен...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
ДаAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
В момента съм зам. главен редактор на Auto Билд, дълги години работих като фотограф и фоторепортер към разни вестници и списания(ника ми е от времето, когато работех във вестник 168 часа), ако някой има нужда от заснемане на каквото и да било, да се обажда. Иначе съм завършил немска филология в СУ, имам и аспирантура по социолингвистика.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар