Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...търся си работа. В момента това което правя е...лаф моабет с Китай. Те си искат парите за стоката която са ни пратили , а аз ги лъжа , че шефа ми скоро ше им плати...
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Незнам ама...китайската мафия не си поплюва.

Коментар

Immortal написа:
        Незнам ама...китайската мафия не си поплюва.
        Може и така да е...ама до ся щом не са ме наболи на някой бамбук...ше пребъда!
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз съм работник в частна фирма която се занимава с недвижими имоти и експертни оценки в гр.Троян и региона.
          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

coolboby написа:
            kosta написа:
            Управител съм (не собственик )на шивашка фирма за дамска конфекция от седем години! май не видиях колега с подобна професия ?
            Аз! Аз! Само, че уча по тая професия, дизайнерство, но все пак и шия
            Eee значи сме колеги! И аз съм в този бранш! А ти каде точно учиш?
            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Работя в сервиз като тенекеджия

Коментар

А аз в агенция за недвижими имоти.Да ви се похваля ,че от поеделник съм главен брокер в офиса :D :D

Коментар

Графичен дизайнер!Печатни рекламни материали и уеб.
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

По професия Моден дизайнер , но в момента не активен като такъв .Иначе сама съм си шеф , внасям мобилни телефони и друга техника .Главно се занимавам с ходене насам натам и намиране на работа колкото да се намирам на такава и да създавам впечатление че мноооого работя ... ама принципно съм зает човек де Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Аз съм инженер - автомобилен механик

Коментар

Аз работя в МТЕЛ като специалист продажби....Някой да иска да премине на абонаметен план
                        Fiat Brava 1.4 12V '98
                        Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

jtt_sl написа:
                          Аз работя в МТЕЛ като специалист продажби....Някой да иска да премине на абонаметен план
                          В кой офис си, колега? Всъщност не знам дали все още има 2 офиса на Мтел в Сливен де, отдавна не им позлвам услугите...

Коментар

Съдружник във фирма за продажба и монтаж на охранителни системи. Работата ми е свързана основно с PERL и LINUX. Преди се занимавах с анимация. В момента хобито ми е web design и BLENDER 3D.
                            FIAT MAREA 1.9 TD 100 HLX

Коментар

Системен администратор в малка частна фирма с големи амбициии :D :D хаха

Коментар

Аз работя в сверата на образованието,ама не дават пари а взимат.

Коментар

Working...
                                X