Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво работи???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами явно е чуждица от немски, а аз съм се подвел по думата за градина garden, за което се извинявам !
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Управител съм (не собственик )на шивашка фирма за дамска конфекция от седем години! май не видиях колега с подобна професия ?
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
        Управител съм (не собственик )на шивашка фирма за дамска конфекция от седем години! май не видиях колега с подобна професия ?
        Аз! Аз! Само, че уча по тая професия, дизайнерство, но все пак и шия

Коментар

Всичко свързано със счетоводство и застраховки, че даже и по нещо отгоре

Коментар

ооооооооо ..............ама ние сме и близо аз съм в Дряново! може някоя вечер - среща и П.П. това е за колегата coolbody
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз съм студент в МГУ специалност Компютърни технологии. Работя като рампаджия - нещо като куриер. Нося пакети по разните рампи за вестници и списания, а също и взимам от там такива, но вече ми се ще да работя нещо по специалността.
              >Keep Walking<

Коментар

kosta написа:
                ооооооооо ..............ама ние сме и близо аз съм в Дряново! може някоя вечер - среща и П.П. това е за колегата coolbody
                coolboBy, няма проблем, тъкмо ще си преговоря за училище с теб, как се шият джобчета и якички

Коментар

Салонен управител на Ресторант Без реклами моля!kiro_of_the_day

Коментар

PASSARELLA написа:
                    Салонен управител на ресторант
                    Миналото лято бях в блока където е САКАРЪ Братовчедка ми разправя, че за минимално време го съборили до основи и го вдигнали

Коментар

coolboby написа:
                      PASSARELLA написа:
                      Салонен управител на ресторант
                      Миналото лято бях в блока където е САКАРЪ Братовчедка ми разправя, че за минимално време го съборили до основи и го вдигнали
                      Преди три години.

Коментар

За новорегистрираните.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И не само за новорегистрираните Аз от една година вече не работя като ст.асистент в ИПФ Сливен на ТУ София.Остана ми само частния бизнес, като съм обвързал моята фирма с една друга и на практика хем нямам шеф, хем имам И докато си почивах от многото работа, изчетох цялата тема... интересно.@Mazgarev: Io sono Assen, mi piace. Sono tiffozo d’Italiani automobili... e voi siete FIAT tiffozi?

Коментар

Работя в ИА "ППД" (Изпълнителна Агенция Проучване и Поддържане на река Дунав), занимавам се с изработката на една дигитална карта на реката
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Шофьор в Социален патронаж,нищо особенно.
                              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Консултант съм! Хахахаха! ...Вчера даже и 2 бани без чертежи монтирах, щото докато консултирам майсторите...УЧИ, НАРОДЕ!!!!
                                Ако нямаш да си платиш - въобще не поръчвай! П.П. Спирам рязко. Слизам бързо.

Коментар

Working...
                                X