Току що сипах на OMV..2.28 лв. Дизела е 2.48 лв.Е такова чудо няма...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензина наближава 2.30!!
Collapse
X
-
Ами аз за това съм в усилено търсене на АГУ, до края на годината ще се качат с поне още 50 ст. , а петрола ще стигне 200$, а има и акцент долара да се качи леко, смятайте какво става с бензина, газта ще закове около 1,5 лв. Дано да не съм прав--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
...и 5 кинта да стане - пак газово няма да сложа! (бесен емотикон)Превозвачите искали да се надигат (информация от таз вечерните новини), а аз искам да попитам до кога ще търпим това?По едно време, имаше някакви ентусиасти тук и при Алфаджиите.., че и в други авто форуми, които искаха да правим стачки... е какво стана?Дереджето ни е такова, защото управляващите са съвсем наясно, че вместо да се дигнем да ги смажем , ще си търсим варианти да минем метър...всеки поединично - кой с газово, кой пък ше краде бензин, други ше крадат от различни фирми и тирове на по-малка цена нафтата... ей такива сме ние (за съжаление)Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:...и 5 кинта да стане - пак газово няма да сложа! (бесен емотикон)Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:nikki_sixx написа:...и 5 кинта да стане - пак газово няма да сложа! (бесен емотикон)Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Neosi написа:nikki_sixx написа:...и 5 кинта да стане - пак газово няма да сложа! (бесен емотикон)Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
остава да щурмуваме някоя бензиностанция не се издържа вече, аз все още съм на бензин, но ако продължава да се вдига трябва да слагам газово, а хич не искам или да вземам на баща ми Волвото, ама тя и нафтата е оле мали, не знам тези хора как я мислят, а и защо все още ги търпим, когато гледах ФОРМУЛА 1, като беше във Бахрейн, там казаха за 4.50 $ зареждаш 60 литра бензин, вие сметнете колко е литъра.
Коментар
-
Истината е колеги че колкото и да струват горивата - който си кара колата, ще си я кара! И 4 лева да е нафтата, пак ще сипвам и ще карам, всички са така. И цигарите поскъпват, но който си пуши по кутия на ден, пак си я пуши. Горивата поскъпват, а колите и жестоките задръствания не намаляват. Това е положението, тишина на Анфийлд.А в щатите не стига че взимат ебаси парите, ами и бензина им е лев и 20, лев и 30 средно. 25 долара - 6.2 галона, наскоро мернах по тв в някакво икономическо предаване, един янки си пълнеше колата.
Коментар
-
ogi28b написа:Истината е колеги че колкото и да струват горивата - който си кара колата, ще си я кара! И 4 лева да е нафтата, пак ще сипвам и ще карам, всички са така. И цигарите поскъпват, но който си пуши по кутия на ден, пак си я пуши. Горивата поскъпват, а колите и жестоките задръствания не намаляват. Това е положението, тишина на Анфийлд.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:nikki_sixx написа:...и 5 кинта да стане - пак газово няма да сложа! (бесен емотикон)FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар