Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глоба за мръсна кола..продължаваме с абсурдите в Абсурдистан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

само незнам като завали как ще успеят да глобят всички коли а иначе опрайхме държавата сега ще оправим и колите. първо да погледнат в какво састояние са пътищата пък тогава да глобяват
    FIAT ili FERRARI se tam
    FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
    FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
    FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

Защо ли съзнанието ми, четейки тази тема, кристално ясно рисува сцената, как родния полицай, седейки пред ТВ (стил Ал Бънди) и гледайки новините, по които съобщават за мръсните коли, се провиква към жена си: <<< Женааааа!!!!! Стягай багажа... и тази година ще се ходи на море... Аз отивам да взема "заплатата"!!! >>>
      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
      --- в сърцето завинаги... ---
      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
        Защо ли съзнанието ми, четейки тази тема, кристално ясно рисува сцената, как родния полицай, седейки пред ТВ (стил Ал Бънди) и гледайки новините, по които съобщават за мръсните коли, се провиква към жена си: <<< Женааааа!!!!! Стягай багажа... и тази година ще се ходи на море... Аз отивам да взема "заплатата"!!! >>>
        Ако 666 са катаджиите в България - можеш да си сигурен, че 666 пъти се е развила тази сцена в БГ.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

van_dal написа:
          ilkoD написа:
          msotiroff написа:
          Най - вероятно ще пишат фишове говедата, а фиш не се обжалва...
          И акт до 50 лв. не се обжалва по закона от 15,02,2008г.
          Ще обжалвам постановлението тогава м....та им
          Колега на постановлението пише че наказания до 50 лв. не могат да се обжалват. Измислили са го. И така са го направили, че нищо не можем да направим. Абсурдистан, това е.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Sandeto написа:
            Много добре казано :D За съжаление май ще стане точно така... а в дъждовните и зимни дни полицаите ще спестяват за нов телефон, плазмен телевизор, нова кола от магазина и т.н... Както и много нови автомивки ще бъдат открити... Другата сценка, която на мен ми изплува в съзнанието е как пред блоковете пред половината паркирани коли застанали собствениците и търкат ли търкат...

Коментар

Комунистите винаги са обичали да играят танго по онзи тъъъничък ръб, наречен "свободен гражданин". По онзи тъничък слой лед наречен "човешко право". Те винаги са управлявали в условията на хаос, страх и неуморно насаждат на хората онова противно чувство за "без право на обжалване". Но, убеден съм, това наистина ще е техният последен мандат. Тези хора скоро власт няма да вземат. Само се моля, Бойко да не се окаже НДСВ 2, а това е много възможно...Към момента българина е обзет от апатия. Апатия към това, че нищичко не му остана. В момента в който не му остане нищо за губене, те отново ще понесат големите шамари. Колкото и да са нагли...

Коментар

Е добре де, фиш не се обжалва... А ако откажа да платя на място? Акт ли пишат... А ако откажа и да подпиша акта какво? Знам, че могат да пишат акт и без мен, ама на какво ознование, видяли да ми колата мръсна минавайки покрай тях и са ми записали номера?! А от къде ще знаят, че съм я карал аз, а не братото по спешност, че неговата сее потрошила например? Как ще ме накарат аз да платя много ми е интересно... . Амчи тя мойта хубавица е с бая надрана броня и е батисана дясната стана (изправена е, ама не е китвана и боядисвана), та мяза на мръсна... и затова ли ще ми се заядат?Това ми намирисва на лично отношение... И някой катаджия ако е препил снощи и са му е зле, ще има да си го изкарва и на бръмбарите с незамити крилца за по 10 лева....

Коментар

Тъпото е че като те спрат и откажеш да ти пишат фиш ще ти вземат синия талон и ще ти напишат акт. И да не го подпишеш ченгето ще подпише някакъв свидетел и готово. Дава ти акта и това е. След един месец ако не си платиш няма да можеш да караш. Перфектно е измислено. Ходи доказвай нещо. На никой не му пука. На мен като ми писаха акта за фаровете нямаше свидетел, но куката написа някво име, разписа го и готово. После 3 дни мотане в кат. Даже ми писа че съм карал бравото, а аз карах служебното берлиго. Ама кво им дреме.
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

И аз мисля, че не е нищо ново това. Просто добре забравено старо. Спомням си като карах курсовете имаше някакъв член и пишеше нещо за "Лош външен вид" на автомобила. Айде някой да ми го обясни. МИ те всички голфове са с лош външен вид. Все едно са дялкани с брадва. Ама закона за това нещо предвиждаше дори спиране от движение. Не знам сега дали фигурира подобно нещо в закона.

Коментар

Тук нещо започнахте май да се връзвате.Аз не вярвам да пишат ей така наляво и нядясно за мръсни возила.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не ми се мисли колко пари могат да изкарат, ако застанат на някой междуселски път и изкочат тея с офроуд търлакетата та да ги наглобят както си се кефат хората... На революция ми намирисва на мен... ма да видим кога ще влезнем по световните новини, а и в "Книгата на Гинес" за "Най-масово изгърмяване на бущоните" или "Най-масово избиване на чивиите"

Коментар

van_dal написа:
                          ilkoD написа:
                          msotiroff написа:
                          Най - вероятно ще пишат фишове говедата, а фиш не се обжалва...
                          И акт до 50 лв. не се обжалва по закона от 15,02,2008г.
                          Ще обжалвам постановлението тогава м....та им
                          Или решението по делото за принудително събиране на вземанията ...ще ги почакам да станат над 50 лв с лихвите и пак ще ги обжалвам ... все нещо ще се намери за обжалване. Такси за неплатена вода до 50 лв що не се опростяват тогава? ... ще вадя по 4 пати в месеца маркуча - няма проблем.
                          ////Punto//// написа:
                          МИ те всички голфове са с лош външен вид. Все едно са дялкани с брадва.
                          както и дачиите
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Критерият са очите на катаджиятя.Ако е с тьмни очила, може да минеш и с 5 лв.чичо Нено
                            Neosi написа:
                            Много ми е интересно какъв ще е критерия за мръсна кола?
                            Fiat Punto 1,1- 1996г.
                            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Авео колега не беше ли твойта оная "мръсница", за която говориш А колкото до глобите намирам го за нормално в Абсурдистан сме така почваме от зад напред първо ще плащаме глоби за мръсни коли па като се съберат малко в хазната ще почнат да чистят пътищата както и с винетките първо плащаш после оправяш и всичко е на доверие А колкото до интервюто с въпросния "господин" той явно си кара КОУЕУОТО защото Меро си беше доста чистичък. Скоро ще ни карат да бършем на птичките дупитата задето са ни уакали колите.
                              Fiat punto 1,1
                              Fiat bravo 1,6 16v
                              Fiat bravo 2,0 20v
                              Honda civic 1,5
                              BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
                                ...Скоро ще ни карат да бършем на птичките дупитата задето са ни уакали колите.
                                Може и това да стане някой ден... В БеГе всичко е възможно

Коментар

Working...
                                X