Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече и с водоструйка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не разбрах и аз - нужно ли е да се "вързва" към течаща вода (чУшмЯта) или може от някякъв съд да си взема вода?

Коментар

batececo написа:
      Не разбрах и аз - нужно ли е да се "вързва" към течаща вода (чУшмЯта) или може от някякъв съд да си взема вода?
      Tornado написа:
      Задължително вода от водопровода.Иска си налягане не става от обикновенна попма от кладенец.
      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
      --- в сърцето завинаги... ---
      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

batececo написа:
        Би било много хубаво да си взема вода примерно от 20 литра туба ама не може.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Торнадо, изравям тая тема три години по-късно да споделиш как се държи водоструйката, че мисля да купувам и аз.Като гледам отвсякъде препоръчват керхер. В същото време чувам че са с пластмасови помпи, което не ме вдъхновява. Блак§Декер били с метална помпа. Но пък като огледах в Практикер има много аксесоари за керхер, всякакви четки, филтри за водата (чувам че е МНОГО важно да се филтрира водата, значително удължава живота на помпата), а за Б§Д или друга марка няма.Та съм в чуденка. Съветвайте моля. Не бързам, в началото на май месец ще пазаря.

Коментар

Вече и с водоструйка.

coolboby написа:
            Meglio от италиянски, а се чете Мелио
            По-точно ,, мельо ’’И значи ,, по-добър ’’ , ,,по-добре ’’И си пише , че е универсален обезмаслител . Какво превеждат тези вносители - ум да ти зайде ...
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да ти е честита придобивката!Ние в Хасково не можем да ползваме водоструйки,както и не можем да си мием колите пред къщите.Общината издаде такава заповед преди години и глобата е 500 лева. Иначе казано създадоха законов РАЙ за автомивките Относно Мелиото,то всички подобни обезмаслители вършат същата работа :D
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Пуснете линк с цени на водоструйките,че на официалния сайт на Керхер не видях цени.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                X