Не разбрах и аз - нужно ли е да се "вързва" към течаща вода (чУшмЯта) или може от някякъв съд да си взема вода?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече и с водоструйка.
Collapse
X
-
batececo написа:Не разбрах и аз - нужно ли е да се "вързва" към течаща вода (чУшмЯта) или може от някякъв съд да си взема вода?Tornado написа:Задължително вода от водопровода.Иска си налягане не става от обикновенна попма от кладенец.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
batececo написа:Не разбрах и аз - нужно ли е да се "вързва" към течаща вода (чУшмЯта) или може от някякъв съд да си взема вода?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Торнадо, изравям тая тема три години по-късно да споделиш как се държи водоструйката, че мисля да купувам и аз.Като гледам отвсякъде препоръчват керхер. В същото време чувам че са с пластмасови помпи, което не ме вдъхновява. Блак§Декер били с метална помпа. Но пък като огледах в Практикер има много аксесоари за керхер, всякакви четки, филтри за водата (чувам че е МНОГО важно да се филтрира водата, значително удължава живота на помпата), а за Б§Д или друга марка няма.Та съм в чуденка. Съветвайте моля. Не бързам, в началото на май месец ще пазаря.
Коментар
-
Вече и с водоструйка.
coolboby написа:Meglio от италиянски, а се чете МелиоFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Да ти е честита придобивката!Ние в Хасково не можем да ползваме водоструйки,както и не можем да си мием колите пред къщите.Общината издаде такава заповед преди години и глобата е 500 лева. Иначе казано създадоха законов РАЙ за автомивките Относно Мелиото,то всички подобни обезмаслители вършат същата работа :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар