Колега , може да ти прозвучи смешно но има един начин познат на хлебарите и хората които правят тестени закуски.Закусвай винаги колкото се може по рано след като си станал примерно 20-30 минути след ставане с тестени изделия , например две банички и една боза.Резултата е фрапиращ още след първия месец.Важно е баничките или каквато и да е тестена закуска да е приготвена с мас не с маргарин .Аз имах подобен проблем от нова година до края на март практикувах :D този метод и резултата е следния бях 76кг. сега сьм 85кг. :D Когато почустваш че теглото е стигнало желаните граници намали закуската но нея пропускай.И най-важното спри цигарите и намали кафето.Успех навярно ви развеселих но при мен така се получи :D
правилно закуската е много важна
FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
В коктейлче всеки ден - глутамин, таурин, креатин, и лецитин по 5 грама. Ако ядеш както казваш и започнеш и тренировка до 1 месец най-малко 10 кг отгоре. Въпросните се продават във всички специализирани магазини и за 1 месец струват 40 лв. Глутамина, таурина и креатина ги има правилно смесени в готов продукт - глутаурин се казва. Не превишавай дозите обаче, че ще си докараш голям проблем. Лецитина е на гранулки и не е проблем дори леко да надвишиш грамажа на ден. В магазините ще ти дадат достатъчно подробна информация. А относно храненето аз гледам да не ям и едвам свалям кг. Вече съм 90, а в началото на май бях 96. Е подпомагам се с л-карнитин в малки количества.
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Малееее, колко народ писал за толкова малко време... А пуснах с надеждата някой да откликне, отварям и . Мдам, май ще пробам с тези добавки и това последното и тренировките... Само разни химии не бях пил досега, ама в името на килата... Жената взе да се депресира от мен завижда...А сега отговорите:
snake написа:
Не знам какви изследвания си правил, но не е лошо, ако не си го направил, да се изследваш и за паразити - тении, глисти. Друг възможен фактор - диабет, понякога води точно до отслабване и невъзможност за качване на килограми.
Вчера ми дадоха резултатите от ендокринолог и пълна кръвна картина: даже нямам някакви съмнителни гранични стойности... ама като говорих с лекарката ми спомена и тя за диабета, та идния петък съм и на такова изследване... А ако не е тайна къде и как се правят изследвания за тея паразитни буби? Винаги съм имал поне едни куче или котка, гледани са и обезпаразитявани, ама знае ли човек, дока не са казали "НЕ" не бяга като вариант .
Atanas71 написа:
...Закусвай винаги колкото се може по рано след като си станал примерно 20-30 минути след ставане с тестени изделия , например две банички и една боза.Резултата е фрапиращ още след първия месец.Важно е баничките или каквато и да е тестена закуска да е приготвена с мас не с маргарин ....
Не става... всяка сутрин правя това упражнение със закуската, ма не вАжи, а ако не хапна нещо максимум до час след ставане се е случвало и да ми прималява... А в старата работа имах 2 колежки, дето ме налагаха, задето на закуска поемам по 2-3 мазни пирожки + голям еклер с чаша мляко и не ми се лепяло. Казваха ми, че ако съм бил прасе, до са да са ме застреляли . А дали са били с мас или маргарин - де да знам, ама много ги обичах
Sandeto написа:
хаххаха.... ама и ти едни проблеми... Питай балдъзата, така де, евентуално бъдещата ... тя тъй к’ът я гле’ам май има решение на проблема ти... п.п.Май ще излезе, че с брат ти (Даниел) се познаваме...
Хи-хи-хи, ама няма-няма и се засечеш с някой общ познат на най-невероятното място ... От къде? Как?Кат го знаеш кой е братото, удри му един задвратник и го научи кои са колите, и да ми маха тоя бял гоуф дет го е взел... Срам, срам, срам...
В коктейлче всеки ден - глутамин, таурин, креатин, и лецитин по 5 грама. Ако ядеш както казваш и започнеш и тренировка до 1 месец най-малко 10 кг отгоре. Въпросните се продават във всички специализирани магазини и за 1 месец струват 40 лв. Глутамина, таурина и креатина ги има правилно смесени в готов продукт - глутаурин се казва. Не превишавай дозите обаче, че ще си докараш голям проблем. Лецитина е на гранулки и не е проблем дори леко да надвишиш грамажа на ден. В магазините ще ти дадат достатъчно подробна информация. А относно храненето аз гледам да не ям и едвам свалям кг. Вече съм 90, а в началото на май бях 96. Е подпомагам се с л-карнитин в малки количества.
Колега позволи ми да не се съглася с таурина - за енергия и креатина - задържащ водата в мускулите!!! С тази комбинация нищо няма да направи!!! Камо ли ако не тренира!Бих ти препоръчал:OPTIMUM NUTRITION" - PRO-COMPLEX GAINERUNIVERSAL NUTRITION" - MEGA MASS 3000-Хормоно стимулиращи - повишаване нивата на тестостерон по естествен път!!!ULTIMATE NUTRITION" - "TRIBULUS TERRESTRIS 90caps" - Трибестан - само внимавай с дозата, че "самолета: литва от него DHEA 50mg-Груба химия - всичко завършващо на -БОЛ, например ПАРАБОЛ, БИОАНАБОЛ и т.н.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Ами тези имат желания ефект на покачването като се взимат заедно. Креатина задържа вода така е, но в нея има и други съставки. Все пак е евтино решение за сметка на други. Но всеки си преценява. Най-добре е да посети диетолог, който най-добре ще му каже как да качи килограми.
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Колега, Всичко е въпрос на метаболизъм-при всеки е различно- но ти препоръчвам следното:- Режим на хранене, всеки ден по едно и също време три хапвания- сутрин,обед и вечер...п.с.Не се докосвайте до:Груба химия - всичко завършващо на -БОЛ, например ПАРАБОЛ, БИОАНАБОЛ и т.н.
"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Аз имах същия проблем като ученик, когато спортувах и исках да набъбвам като гъба след дъжд, ама не беше лесно, докато не направих 1-2 силни цикъла Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ... но това не е много здравословно ...особено в пубертета ... ако искаш да качиш здравословно освен съветите в предишните постове, можеш да наблегнеш и на пчелните продукти, овесени ядки и пшенични зародиши на закуска (от 10 години насам предимно това закусвам ), но най - вече наблегни на спорта... а ако спорта ти дойде в повече може да се подсилваш с Вит Б12, не най - силната гама, разбира се ... но тогава от з@дника ти вече и гайда няма да става... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Успех.
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Малийййй , на на какво попаднах за "всичко завършващо на -БОЛ..."http://www.bb-team.org/forums/viewthread/11500/Без да обидя никой, ама трабва да си яко манияк за да посмееш да вземеш такова и да си го причиниш на организма... Почити граничещо с изтрещяване...
Малко пропаднало мнение ама с алкохол стабилно се пълнее с бира за кратко с твърдо и доста :D Не потиквам към пианство даже съм против просто отбелязвам
"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Малко пропаднало мнение ама с алкохол стабилно се пълнее с бира за кратко с твърдо и доста :D Не потиквам към пианство даже съм против просто отбелязвам
абе при мен не е така, то ако ставаше с бира, до са да съм 150 кила или поне да имам корем като плажна топка.... а вместо това каквото изпия се лепи на коремите на околните ми, има хора тук, дето могат да потвърдят . А за концентрати да не говорим...
Няколко човека го казаха-ОЖЕНИ СЕ.Аз преди да се събера с половинката бях 56 кг на 176 см. След като заживяхме заедно и тя забременя за 5-6 месеца станах 76 кг без да съм се старал. Режима си беше същия както и преди. От тогава свалих 4-5 килца и сега си ги поддържам и си ми е добре.
Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-
Колега, Всичко е въпрос на метаболизъм-при всеки е различно- но ти препоръчвам следното:- Режим на хранене, всеки ден по едно и също време три хапвания- сутрин,обед и вечер...п.с.Не се докосвайте до:Груба химия - всичко завършващо на -БОЛ, например ПАРАБОЛ, БИОАНАБОЛ и т.н.
Абсолютно подкрепям!!!А с времето и начина на живот при повечето хора метаболизма се променя, така че.... А химията наистина я забрави. Сещам се, че преди години, когато вече си мислехме, че брат ми отглежда глисти и след какви ли не експерименти с храната, накрая си взе чист, натурален продукт - пчелно млечице. Имаше чуден ефект - постепенно, без да се "напомпва" като при химията, започна да качва малко по малко и в момента, в който реши, просто спря да го пие. Можеш да го намериш в аптеките, но гледай да е българско и поразпитай фармацевта, защото вече е пълно с ментета. п.п. Освен всичко останало е и имуностимулатор и би трябвало да си здрав като бик
аз в никакъв случай не бих ползвал каквато и да е химия. никаква. също имах подобен проблем, но без да се старя качих 11 кила за 1 година. просто си идва с времето .... ималко яденето. лично аз ям 3-4 пъти седмично пържолки, та така станах с 11 повече. мед също става
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Оф... и ние си имаме същия проблем. Не е при мен, но жената с мокри гащи едвам хваща 45 кила (който я познава знае).Аз пък си имам точно обратния проблем - стигнах 90 кила и не мога да махна ни едно.Откакто се ожених - на 74 кг - кантарът върви само нагоре... Ама и пусти коли, хич не слизам от тях...Пешо, като ученик бях много слаб, брояха ми се ребрата като на концлагерист. В казармата влязох 54 кг, излязох 74 и си бях толкова докато се оженя...
абе при мен не е така, то ако ставаше с бира, до са да съм 150 кила или поне да имам корем като плажна топка.... а вместо това каквото изпия се лепи на коремите на околните ми, има хора тук, дето могат да потвърдят . А за концентрати да не говорим...
колега и ас бях като тебе, повече от 67 не можех да направя, но един приятел ми каза за Ретаболил. това се бие за 2 месеца 2 инжекции във момента съм 81,за 1 месец качих към 5-6 кила но ходих и на зала а цигари пуша по 1 кутия на 2 дена Ретаболила струва 9,80
Коментар