Хехххе, честите, живи здрави и само радост!!! Наредил си 2 дъщерички, браво! Така трябва - да има малко баланс. Други сме с по двама сина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Представям на Вашето внимание...
Collapse
X
-
Освен 1000 пъти честитото, което му казах искам да се обърна към другите колеги и да им кажа да последват примера на Явор...Още бебенца и мами, и татковци, и радост в къщи и пълна къща!Няма нищо по-важно на тоя свят и страстта към колите бледнее като те погледне едно такова погледче новороденко.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Явор Митев
Колко бързо лети времето.....и колко е интересно да наблюдаващ зараждането на един живот. Вече само да застана над нея и умира от хилеж....а имам чувството че беше вчера, когато я въведохме за първи път в къщи...и какво парче месо беше... С голямата ми дъщеря изтървах тези моменти, тъй като "служих на родината".....сега обаче ги изживявам пак...и все едно за първи път...... Да са живи и здрави и ние покрай тях... P.S.Аре бре, някое ново фиат-фенче няма ли да се появи...
Коментар
-
Явка, фиат-фенчето е ново, но е батко на твоята мома Просто сме фиат-фенове от по-късно. Иначе, днес ставаме на 21 месеца... Най-невероятното същество, което познавам...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Явор Митев
Коментар
-
Честита радост и от мен, да сте живи и здрави и гледай да се наспиш докато още не си я прибрал защото после.. а бе ти вече знаеш какво е.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Представям на Вашето внимание...
Авео написа:Бебе Еличка се разрева като ме видя, но се надявам в последствие да се опознаем и да ме обикне... ....и искренно се надявам реакцията и при първата ни среща да се дължи на наболата ми неоформена брада...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Да ви е жива и здрава, още веднъж!!! Аз като си погледнах първия пост по темата, когато малката ви сладуране се беше родила, все още не съм знаела, че и аз ще ставам мама :DА сега вече рита с все сила в корема ми :D Живот и здраве - бъдещият фиат-фен, няма начин да се размине. И както колежката Evita казва - да има все повече подобни теми и мами и татковци във форума.Да сме живи и здрави всички!Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Явор Митев
Айдеее......една годинка. Времето летииии....лети.Помня даже как тичах, за да ви напиша темата...:
Коментар
-
Честито и от Мен.Да Ви Е жива и здрава и да Ви слушка.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар