Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Представям на Вашето внимание...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хехххе, честите, живи здрави и само радост!!! Наредил си 2 дъщерички, браво! Така трябва - да има малко баланс. Други сме с по двама сина
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Честито колега да ти е жива и здрава и много да те слуша.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Освен 1000 пъти честитото, което му казах искам да се обърна към другите колеги и да им кажа да последват примера на Явор...Още бебенца и мами, и татковци, и радост в къщи и пълна къща!Няма нищо по-важно на тоя свят и страстта към колите бледнее като те погледне едно такова погледче новороденко.
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колко бързо лети времето.....и колко е интересно да наблюдаващ зараждането на един живот. Вече само да застана над нея и умира от хилеж....а имам чувството че беше вчера, когато я въведохме за първи път в къщи...и какво парче месо беше... С голямата ми дъщеря изтървах тези моменти, тъй като "служих на родината".....сега обаче ги изживявам пак...и все едно за първи път...... Да са живи и здрави и ние покрай тях... P.S.Аре бре, някое ново фиат-фенче няма ли да се появи...
          Прикачени файлове

Коментар

Явка, фиат-фенчето е ново, но е батко на твоята мома Просто сме фиат-фенове от по-късно. Иначе, днес ставаме на 21 месеца... Най-невероятното същество, което познавам...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Пу-пу на Хубавото детенце Чакайте ново попълнение към 7-8 февруари догодина За сега само ритка и припка на мама в коремчето
              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Брех...днес ставаме на 6 месеца. Смятало се за рожден ден, половинчат... Чудя се колко ли ще и е интересно след 20 години като влезе тук и види темата на баща си, поздравите на колегите и т.н....тогава дъртофелниците от клуба на Фиат ше ли ги вълнува още форума, хахахаха.....
                Прикачени файлове

Коментар

Честита радост и от мен, да сте живи и здрави и гледай да се наспиш докато още не си я прибрал защото после.. а бе ти вече знаеш какво е.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Re: Представям на Вашето внимание...

Авео написа:
                    Бебе Еличка се разрева като ме видя, но се надявам в последствие да се опознаем и да ме обикне... ....и искренно се надявам реакцията и при първата ни среща да се дължи на наболата ми неоформена брада...
                    Може пък да се дължи на натрапчиво алкохолния ти дъх от предната вечер :D Наистина се пожелават много неща - от мен само да ти е живо и здраво цялото семейство и много щастие!Неведнъж съм хвалил татковците на момичета за това, че могат да ги правят! Просто защото аз съм пък баща на две момчета и трябва да има и за тях някоя МИС СВЯТ 2030
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

да ти е жива и здрава момата.

Коментар

Да ви е жива и здрава, още веднъж!!! Аз като си погледнах първия пост по темата, когато малката ви сладуране се беше родила, все още не съм знаела, че и аз ще ставам мама :DА сега вече рита с все сила в корема ми :D Живот и здраве - бъдещият фиат-фен, няма начин да се размине. И както колежката Evita казва - да има все повече подобни теми и мами и татковци във форума.Да сме живи и здрави всички!
                        Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!Да ви е жива и здрава,и само да ви радва
                          ===============================
                          // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                          ===============================

Коментар

Айдеее......една годинка. Времето летииии....лети.Помня даже как тичах, за да ви напиша темата...:

Коментар

Честито!!!!Да ви е жива и здрава красавицата и много да ви радва!!!!!!
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито и от Мен.Да Ви Е жива и здрава и да Ви слушка.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X