Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Представям на Вашето внимание...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от моя милост.Явка нали говорихме за женските татковци.Ама на теб ти бе мерак.Мноооогоооо да ви радва.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честитоооо! Живи и здрави и само хубави моменти! :D :D :D
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Малейййй три жени... Ще ти изпият соса... :DДа са ти живи и здрави, най-вече новото попълнение! Кажете как ги правите тези женските, че моето от много старание мъжко излезе.:P
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

...да Ви е жива и здрава малката кукла Яворе. Нека много да Ви радва! Честито!
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Много се радваме за вас, Явка!Да ви е жива и здрава щерката!И по-нататък едно братче, че да се продължи рода Пък гледай 2030 да не е вместо МИС Свят, МИСИС Свят

Коментар

Честито!!! Да сте живи и здрави всички.
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Благодаря отново на всички колеги за пожеланията. В четвъртък май ще си ги прибирам вече в къщи. Нямам търпение, изперколясах от скука сам в къщи.А госпожицата вече е обект на интерес, защото в съседното легло има един мъжкар, който както казва жена ми, само мълчи и я зяпа.... . Дайте някакъв каталог на огнестрелни оръжия, че май ще ми потрябват скоро......Ето и една снимка на госпожица Елица в мааалко по-очовечен вид.:P.S.Между другото, първата снимка в темата е направена 15 мин. след раждането. Живота започва по интересен начин... :P

Коментар

Не знам какво точно се пожелава , но все пак да е живо и здраво и да ви радва цял живот Относно каталога може и да поразмислиш ..
                  "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                  "What do you do to help save the world?"

Коментар

Вече сме си в къщи. Мацката е много любезна, тиха и кротка....не циврунти много, само като огладнее, ама то и аз съм тъй... Благодаря отново на всички за пожеланията и искренно желая все повече подобни теми във форума...
                    Прикачени файлове

Коментар

Живи и здрави и от мен!
                      Bravo 1.6 16v

Коментар

да ти носи все радост от тук нататЪк и да ти е жива и здрава ас вече си взех пистолет да пазя пред вратата моята госпожичка

Коментар

Честито, Явка!Те две ли станаха? Ти си неуморен! :DНека само радост да ти носят!
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

А ЧЕСТИТО!!!Другото, кат се видим.Поздрави, и само да ви радва!!!
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

честито и от мен.да вие жива и здрава и много да ви радва,вие също да сте живи и здрави за да и се радвате
                              FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Коментар

Честито колега, да ти е живо и здраво момиченцето, много успехи му пожелавам за напред и да ви радва страшно много!!!

Коментар

Working...
                                X