Честито,много много радости ви желая.Все хубави неща да се случват на бебока и на вас.Брей гледай ти,за малко да не надничам какво става във форума и гледай какви събития се случват. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Представям на Вашето внимание...
Collapse
X
-
Честито!!! Да ви е жива и здрава тази малка красавица - да ви слушка и обича,само усмивки да ви носи п.с Станал съм много чувствителен явно ,когато ти прочетох поста за това невероятно събитие - нещо ми затъкна гърлото -толкова мило ми стана.. а не те познавам даже"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Адашка, честито още веднъж и от мен!Само да ви радва Елица!Не казвам да ви слуша, щото иначе няма да е интересно, но да ви кара да се усмихвате всеки ден по много пъти!а ти като женски татко - стягай чифтето... има да мяукат котараци около вас!!!!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
...благодаря на всички колеги за пожеланията. Току що се връщам от болницата. Светле вече е в съзнание, даже и се похвалих, че съм пуснал тема във форума. Изпраща поздрави на всички, като специални за Киро и Добри / Kiro Of The Day и Doofiat /, колежката Майска, която търча за генетичните изследвания на бебето в София....въобще на всички познати и непознати колеги от форума.Мацката я видях пак, вече измита и нагласена, беличка като мляко и кротка кротка....този път не ме урева.... Това е за сега, аз отивам да изпуша една кутия цигари, че още ме държи... Поздрави на всички и отново благодаря.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар