....госпожица Елица Митева....известна в средите като "големият корем от срещата в Арбанаси"... - МИС БЪЛГАРИЯ / 2028 - МИС СВЯТ / 2030......родена преди около два часа в АГ-отделение на Окръжна Болница - Варна. С характеристики - 3370 гр., 52 см., страхотна черна коса, мъничко носле, прекрасни ръчички, нежна и красива....като мама Светле... И бебе Еличка и мама Светле се чувстват добре. Бебе Еличка се разрева като ме видя, но се надявам в последствие да се опознаем и да ме обикне... ....и искренно се надявам реакцията и при първата ни среща да се дължи на наболата ми неоформена брада... Светлето е добре, раждането беше чрез пълна упойка, не беше много в час, но ме позна и ми се усмихна.Качвам ви снимка, която е около 30 мин. след раждането и.И понеже знам, че в такива моменти се пожелават много неща, аз на свой ред искам да пожелая на малката Еличка следното:........да бъде много щастлива, късмета да не я напуска. Много искам да бъде добричка и нежна, като кака си Ади, което е най-доброто дете на света.....Да се усмихва много, като майка си и не на последно място - аххх, ако знаете как искам да прилича на майка си....пък ако има и като нейната коса...например...и т.н......а не грозна като мен... Това е най-хубавото нещо на света, пожелавам го на всеки...Не съм се усвестил още, сега отивам при тях. Поздравявам всички с новата членка на клуба, която както вече знаете, след месец сяда във едно червено мини Ферари.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Представям на Вашето внимание...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Честито!!!желая ти да е жива и здрава и да бъде дете мечта - да папка, да спинка, на не реве /много / и да не ви създава главоболия!!!!и много късмет в живота на малката!!!п.п. има да препикават покрай вас ергенитеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
Ехаааа, най-накрая да го видим и това толкова чакано девойче :D Честито! Много да ви радва, да е винаги засмяна, здрава и щастлива!
Коментар
-
maiska
Честито, Явка, на теб и на Светлето! Да ви е жива и здрава малката Елица, да ви дарява с много радост и много усмивки!Пожелавам и щастливо детство и много много да я слушате
Коментар
-
Ееееее.... Честито Яворе! Много подрави и целувки и на Светлето от мен и от двете Мири! Да сте живи и здрави, (разбрах истинското съдържание на тези думи едва след раждането на малката Мира) и много да се обичате и радвате един на друг. И да слушате малката ей!!! Ха до Довечера ще полеем събитието в къщи за Ваше здраве!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар