По празниците със семейството ми и приятели - общо 7 човека - бяхме на организирана екскурзия на остров Тасос. Тъй като имахме цял свободен ден, а не разполагахме с превозно средство решихме да си вземем такова рента кар.Мислехме, че за седем човека трудно ще намерим превоз, но собственика на хотела ни изненада с едно червено Добло, което събираше даже осем човека. Много се зарадвах, че и в Гърция ще се возя на кола от любимата ми марка. Впечатленията ми: много функционален автомобил, с добър външен и вътрешен дизайн, добре оборудван откъм екстри и добре обезшумен, добра возия и леко управление. Основен недостатък - не върви! Не мога да си обясня как може такъв автомобил да бъде оборудван с двигател 1,4 /не знам с каква мощност е но мисля около 85кс/. Той просто спираше при преодоляване на не много стръмни наклони. Дори автобусът, с който пътувахме, се държеше по-прилично по тези пътища. Средният разход, който ни даде борд компютъра за изминатите около 80 км беше 8,1 л/100 км, което не е кой знае какво постижение според мен.Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Фиат Добло
Collapse
X
-
Аз съм карал 1.3 jtd - товарен вариант, по дългата база мисля - новата маска. Много добро, определно. дърпаше доста прилично (с сравнение с подписа ми )е все пак беше празна. Не бях карал ’малък’ дизел но останах приятно изненадан. От към екстри няма какво да кажа, все пак е работна кола, ама чак пък и централното да си спестят ...
Коментар
-
Re: Впечатления от Фиат Добло
venco67 написа:По празниците със семейството ми и приятели - общо 7 човека - бяхме на организирана екскурзия на остров Тасос. Тъй като имахме цял свободен ден, а не разполагахме с превозно средство решихме да си вземем такова рента кар.Мислехме, че за седем човека трудно ще намерим превоз, но собственика на хотела ни изненада с едно червено Добло, което събираше даже осем човека. Много се зарадвах, че и в Гърция ще се возя на кола от любимата ми марка. Впечатленията ми: много функционален автомобил, с добър външен и вътрешен дизайн, добре оборудван откъм екстри и добре обезшумен, добра возия и леко управление. Основен недостатък - не върви! Не мога да си обясня как може такъв автомобил да бъде оборудван с двигател 1,4 /не знам с каква мощност е но мисля около 85кс/. Той просто спираше при преодоляване на не много стръмни наклони. Дори автобусът, с който пътувахме, се държеше по-прилично по тези пътища. Средният разход, който ни даде борд компютъра за изминатите около 80 км беше 8,1 л/100 км, което не е кой знае какво постижение според мен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар