Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софтуер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Софтуер

WINDOWS XP - Service Pack 3Линк към ISO файлаhttp://download.microsoft.com/downlo...86fre_spcd.isoПравя тази тема за да събера всички пръснати теми за предлаган софтуер из форума.Все пак тук сме автомобилен форум и надали много хора се интересуват точно от такъв тип теми за да принуждаваме потребителите да навигират между тях.С две думи - когато съм гладен и искам хляб не влизам в аптеката да го търся Имайте в предвид че според правилата на форума не се толерира споделянето на нелегално съдържание.Модераторският екип на форума има право да премахава по своя преценка линкове които излизат извън нормите.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Абе, че излезе официално SP3 - излезеНякой от вас колеги инсталирал ли го е? Интересува ме как се държи машината и въобще заслужава ли си, че не ми се преинсталира уиндоуса..?
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Темата е разчистена.А сега по въпроса.Днес изглежда отново им е претоварен сървърът на Майкрософт,от първият опит отново не се инсталира,сега обаче гледам че има някакъв напредък.После ще кажа какво е станало.

Коментар

peho написа:
        Темата е разчистена.А сега по въпроса.Днес изглежда отново им е претоварен сървърът на Майкрософт,от първият опит отново не се инсталира,сега обаче гледам че има някакъв напредък.После ще кажа какво е станало.
        Дръпнах го директно от сървъра на Майкрософт, но се чудя да го инсталирам ли?Айде бухни го и кажи кво е станало?
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Върви си. Няма кой знае какви видими ефекти. Има разлика, когато се пусне Windows Update - проверява за исталирани различни приложения (на Microsoft) и иска и тях да обновява.
          Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

syscop написа:
            Върви си. Няма кой знае какви видими ефекти. Има разлика, когато се пусне Windows Update - проверява за исталирани различни приложения (на Microsoft) и иска и тях да обновява.
            Тъкмо го инсталирах и аз и е така,няма нещо видимо за сега.Ще го видя днес как ще се държи.

Коментар

При мен няма проблеми с тегленето. С 900 КБайта от сайта на майкрософт го тегля. Все пак работя в интернет доставчик и съм на един суич от оптиката.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

И аз сега го загледах че е в листа за АУто ъпдейти. Да го тегля ли се чудя? Да няма в него някой софтуер за Genuine там кво беше, дето излизат едни е такива надписи че копието е пиратско.... ша взема да го пуъсна да се сваля, пък да видим....

Коментар

И мен ме притеснява да не открие че виндовса е от замунда.нет За ся добре са държи машинчицата, не мисля да турям тоз сървис пак... Нали нещо, което работи не се пипа

Коментар

...

Аз го инсталирах преди седмица-две, но или аз нещо не съм направил както трябва, или има някакъв проблем, защото след инсталацията уиндоуса изобщо не искаше да зареди и започна едно безкрайно рестартване... Windows XP Home SP2 легален... Та после правих repair и си оправих нещата, ама сега ме е страх да го пробвам пак
                    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

и за го имам от 15-20 денане намирам разликане мърмори че Win-а е пиратски :D
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: ...

karloson написа:
                        Аз го инсталирах преди седмица-две, но или аз нещо не съм направил както трябва, или има някакъв проблем, защото след инсталацията уиндоуса изобщо не искаше да зареди и започна едно безкрайно рестартване... Windows XP Home SP2 легален... Та после правих repair и си оправих нещата, ама сега ме е страх да го пробвам пак
                        Виж тук
                        Код:
                        http://support.microsoft.com/kb/950717
                        Твърде е възможно да си инсталирал "екстри" като нов буут скрийн, теми, неподписани от Майкрософт, флекс тайп, да не си спрял антивирусната програма и т.н.

Коментар

ogi28b написа:
                          И аз сега го загледах че е в листа за АУто ъпдейти. Да го тегля ли се чудя? Да няма в него някой софтуер за Genuine там кво беше, дето излизат едни е такива надписи че копието е пиратско.... ша взема да го пуъсна да се сваля, пък да видим....
                          Без това неможе (Windows Genuine Advantage (WGA).. при самата инсталация SP3 проверява активационния код на Windows. Току що го метнах и машинката се държи прилично. Намирам леееееееко увеличение в производителността като че ли...
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Re: ...

BLUEBiRD написа:
                            karloson написа:
                            Виж тук
                            Код:
                            http://support.microsoft.com/kb/950717
                            Твърде е възможно да си инсталирал "екстри" като нов буут скрийн, теми, неподписани от Майкрософт, флекс тайп, да не си спрял антивирусната програма и т.н.
                            Благодаря! По-нататък може пак да пробвам, като се постарая да проверя по всички точки
                            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

А да питам SP1 за виста излязъл ли е? И има ли го някаде Win XP с интегриран СП3 и да е официален релийз на майкрософт а на на ETH0 или подобни замунда едишъни?
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                              X